Στοίχημα Σαββάτου: Τορίνο – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

15 Οκτωβρίου 2022 15:11

Η αναμέτρηση Τορίνο – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Εντυπωσιακό αήττητο σερί 16 αγώνων μετρά η Γιουβέντους απέναντι στην Τορίνο, έχοντας να χάσει από το 2015.

Στο διάστημα αυτό έχει απολογισμό 12-4-0.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών που μετρούσε η Τορίνο αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο. Το ματς κόντρα στην Έμπολι ήταν από αυτά που οτιδήποτε εκτός από νίκη αποτελεί αποτυχία. Εν τέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παρά την κυριαρχία της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 49’, κι όπως φαντάζεται κανείς το γήπεδο από τότε «κατηφόρισε». Στην πραγματικότητα οι γηπεδούχοι από την αρχή πίεζαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, όμως η τύχη τους χαμογέλασε όταν στο 90’ από λάθος διώξιμο της άμυνας η μπάλα κόντραρε στον Λούκιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Απέφυγε την ήττα αλλά συνέχισε να μην κερδίζει η Τορίνο, με το 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ματς να μην συμβαδίζει καθόλου με το 3-1-1 με το οποίο ξεκίνησε.

Δείτε επίσης: Μακροχρόνια Μουντιάλ 2022: Ποντάρεις σήμερα, πληρώνεσαι… αδρά τον Δεκέμβριο

Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η Γιουβέντους και το κλίμα είναι βαρύ στην ασπρόμαυρη πλευρά του Τορίνο. Πλέον βρίσκεται στο -10 από την κορυφή του πρωταθλήματος και στο -5 από τη δεύτερη θέση των ομίλων του Champions League. Κινδυνεύει από νωρίς να μείνει εκτός στόχων, όμως η διοίκηση επιμένει να στηρίζει τον Αλέγκρι. Έχασε άνετα με 2-0 από τη Μίλαν χωρίς να καταφέρει να δείξει κάτι καλό στο γήπεδο. Αυτή η ήττα την έριξε στην όγδοη θέση, με τους 13 βαθμούς σε εννιά ματς να αποτελούν εντελώς προβληματικό απολογισμό. Με τίποτα όμως δεν συγκρίνεται αυτή η ήττα με το αποτέλεσμα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Η «γηραιά κυρία» έχασε και στο Χάιφα από τη Μακάμπι με 2-0 για τους ομίλους του Champions League. Δύο γκολ του Ατζίλι έκριναν από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση, με την ιταλική ομάδα να δείχνει ανίκανη να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Πρακτικά λέει αντίο στο Champions League και θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos