Στοίχημα: Με την ανωτερότητα της Παρί

02 Νοεμβρίου 2022 13:29

Φινάλε στη φάση των ομίλων του Champions League σήμερα (02/11) και έχουμε ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η πιο δυνατή από αυτές έρχεται από τον αγώνα Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν! Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Βρίσκει τα πατήματά της στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, πέτυχε μία ακόμη νίκη το Σάββατο, έστω και με το οριακό 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Λέτσε. Ήταν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Serie A για την Μεγάλη Κυρία, ανέβηκε στην 7η θέση, στο -10 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Στην Ευρώπη, έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του Champions League, ο μοναδικός στόχος της είναι να κρατήσει την 3η θέση που στέλνει στο Europa League. Θα τον πετύχει αν φέρει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία αντιμετωπίζει την Μπενφίκα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, τα βρήκε σκούρα στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Τρουά για το γαλλικό πρωτάθλημα, κατάφερε, όμως να κερδίσει με 4-3, για να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη της στη Ligue 1, στην οποία διατηρείται αήττητη. Στο Champions League, έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ, παίζεται η θέση στην οποία θα τερματίσει. Για να είναι 1η, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπενφίκα, με την οποία οι Γάλλοι ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας αμφότερες από 11 πόντους, με την Παρί να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων (+4).

Δείτε το προγνωστικό για το Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και όλες τις προτάσεις Champions League στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos