Στοίχημα Κυριακής: Ολυμπιακός – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

13 Νοεμβρίου 2022 13:13

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Ξεπέρασε την οδυνηρή απώλεια βαθμών στις καθυστερήσεις στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα του Λεβαδειακού. Ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας εννιά τελικές έναντι μίας του αντιπάλου και πήρε το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Ανδρούτσου στο 40’. Διατήρησε το προβάδισμα εύκολα μέχρι το τέλος και έτσι παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το ματς με την ΑΕΚ είναι καθοριστικό, διότι ενδεχόμενη νίκη φέρνει τον Ολυμπιακό στο -1 από τη δεύτερη θέση με τη λήξη του πρώτου γύρου. Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας θα φτάσει στο -7 και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι τέταρτος με τη διακοπή του Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Δεν άργησε να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ μετά το 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 3-0 και παρέμεινε έξι βαθμούς πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό και τέσσερις πάνω από τον Ολυμπιακό. Πήρε νωρίς το προβάδισμα όταν ο Λιβάι Γκαρσία ευστόχησε από τη βούλα μετά από (αμφισβητούμενο) πέναλτι που κέρδισε ο Άμραμπατ. Στο 11’ οι γηπεδούχοι είχαν ήδη πετύχει το 2-0 με τον Γκατσίνοβιτς να αξιοποιεί σέντρα του Μάνταλου. Ο τελευταίος ήταν και ο σκόρερ του τρίτου γκολ, με το οποίο η Ένωση έφτασε τα 23 και έχει πλέον την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έφτασε τα εννιά ματς χωρίς ήττα με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos