Στοίχημα: Ματσάρα για πολλά γκολ στο "Al Bayt"

27 Νοεμβρίου 2022 12:54

Παιχνίδια που δεν χάνονται περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα για το μουντιαλ 2022, με την αναμέτρηση Ισπανία - Γερμανία να κλέβει τις εντυπώσεις.

Από το συγκεκριμένο σούπερ ματς έρχεται η σημερινή στοιχηματική πρόταση του Betarades.gr, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

2η Αγωνιστική στον 5ο όμιλο με την Ισπανία να έρχεται με φόρα και ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και ευρεία νίκη με 7-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Δημιούργησε συνολικά 17 ευκαιρίες (σ.σ. οχτώ στην εστία), την ώρα που η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής κατέγραψε... μηδέν. Αξιοσημείωτο είναι πως οι "φούριας ρόχας" είχαν 3.53 xGoals στην αναμέτρηση που έλαμψαν τα αστέρια των νεαρών Γκάβι και Πέδρι, την ώρα που δεν υστέρησε κανείς.

Από την άλλη η Γερμανία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης στο αποψινό ματς. Η ομάδα του Φλικ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 2-1 από την Ιαπωνία και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους. Η πίεση βρίσκεται στο στρατόπεδο των Γερμανών, διαθέτουν ωστόσο ποιότητα και θα ψάξουν αντίδραση, κόντρα στην Ισπανία που έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με τρομερή ευκολία και να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα και θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.02. 

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα Ισπανία - Γερμανία όπως και όλων των υπόλοιπων ματς σήμερα στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos