Στοίχημα: "Αλμπισελέστε" για τετράδα στο 2.25

09 Δεκεμβρίου 2022 14:04

Έχουμε μπει στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή (09/12) σπουδαία παιχνίδια.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση από το μεγάλο ματς Ολλανδία - Αργεντινή στις 21:00, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην stoiximan με πλήθος αγορών. Πάμε να το αναλύσουμε.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στις 21:00 στο "Lusail Stadium" διεξάγεται η μεγάλη αναμέτρηση Ολλανδία - Αργεντινή. Οι "οράνιε" μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει με την εικόνα που παρουσιάζουν μέχρι στιγμής, μετρούν ωστόσο τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ στη φάση των "16" απέκλεισαν τις ΗΠΑ χωρίς να δυσκολευτούν (3-1). 

Από την πλευρά της η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας στη φάση των "16", πανηγυρίζοντας έτσι την τρίτη σερί της νίκη στο τουρνουά. Σε σταθερά καλή κατάσταση ο Λιονέλ Μέσι, ενώ αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί έχει ο Άνχελ Ντι Μαρία, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αυστραλία. Η Αργεντινή βελτιώνεται συνεχώς, έχει πάρει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίζει απόψε μια σοβαρή ομάδα, που θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ωστόσο με τον Λιονέλ Μέσι να την έχει πάρει από το χέρι, με τη "δίψα" για διάκριση και τη στήριξη 40-50 χιλ. φίλων της που θα βρεθούν στο "Lusail", έχει το προβάδισμα. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.25.

Δείτε την ανάλυση του ματς Μουντιάλ, Ολλανδία - Αργεντινή, μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos