Στοίχημα Πέμπτης: Φιλοξενούμενοι που πληρώνουν

15 Δεκεμβρίου 2022 15:35

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague για τρίτη συνεχόμενη μέρα, αφού διανύουμε «διαβολοβδομάδα». Απόψε θα αφήσουμε τα πολλά ειδικά και θα ποντάρουμε κυρίως σε combos που στηρίζονται στους φιλοξενούμενους.

Δείτε επίσης: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ IPHONE14!

Προγνωστικά Euroleague σε Βελιγράδι και Λιόν

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Βελιγραδίου ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Σέρβοι διανύουν μια εξαιρετική περίοδο με συνεχόμενες νίκες και μαέστρο τον Ιβάνοβιτς. Βέβαια, αν παρατηρήσουμε καλύτερα, τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν κριθεί στο τέλος, με μικρές διαφορές. Από την άλλη η Αρμάνι έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Το πάλεψε απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… Για να δούμε. Αυτό που σίγουρα είναι value, είναι να τους στηρίξουμε, με αβάντζο ή χωρίς.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Στο παιχνίδι της βραδιάς που έχει ελληνικό ενδιαφέρον, η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η μία ήρθε στη Βαρκελώνη. Απέναντι στην Παρτιζάν έπαιξαν στα κόκκινα μέχρι το τέλος. Αντίθετα ο Ολυμπιακός καθάρισε γρήγορα απέναντι στη Φενέρ των απουσιών και ο Μπαρτζώκας μπόρεσε να κάνει διαχείριση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos