Στοίχημα: Άρης με Combo στο 2.20

16 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Παρασκευή (16/12) σήμερα, και βρισκόμαστε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 της Κυριακής! Δράση υπάρχει και εντός συνόρων, με αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας.

Από εκεί έρχονται τα προγνωστικά στοίχημα, με συνδυαστική επιλογή που έχει αξία, συγκεκριμένα από το ματς του Λεβαδειακού με τον Άρη. Ας δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Μια μόνο νίκη σε 13 ματς Σούπερ Λιγκ μετράει ο Λεβαδειακός, με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας (2-1), με απολογισμό σε αυτό το διάστημα 1-4-8. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με τον Ιωνικό, και στο -3 από τη 10η θέση και τον ΟΦΗ. Η έλευση του Βέλιτς στον πάγκο, πάντως, έφερε μια κάποια αντίδραση, πήρε αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) και τον Αστέρα Τρίπολης (0-0), ωστόσο υπέστη και "βαριές" ήττες από Βόλο και Λαμία. Αρκετές είναι οι απουσίες του σήμερα.

Θετικά ολοκλήρωσε τον α' γύρο της Σούπερ Λιγκ ο Άρης, κέρδισε με μεγάλα σκορ τη Λαμία (5-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-4). Έδειξε, έτσι, να ξεπερνάει τη δυσκολία που είχε στο εκτελεστικό κομμάτι προηγουμένως, όταν έφτασε να μετράει 11 γκολ σε ισάριθμα ματς. Στη βαθμολογία είναι στην 6η θέση, στο +5 από τον Παναιτωλικό, στο -4 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και στο -3 από τον Βόλο. Θα λείψουν σήμερα σημαντικοί παίκτες, όπως ο Ετέμπο, τραυματίας επέστρεψε από το Μουντιάλ ο Ενκουλού, ταλαιπωρείται από ίωση ο Μανού Γκαρθία. Με την ποιότητα και λόγω φόρμας, καθώς σκόραρε εννιά γκολ σε δύο ματς τελευταία, ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο σήμερα απέναντι στον πιο μέτριο μέχρι στιγμής Λεβαδειακό. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό διπλό και Under 3.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρου για ταμείο στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos