Στοίχημα Σαββάτου: Κροατία – Μαρόκο πληρώνουν 14άρι

17 Δεκεμβρίου 2022 13:08

Κροατία και Μαρόκο αναμετρήθηκαν στην φετινή διοργάνωση την πρώτη αγωνιστική των ομίλων σε ένα ματς που έληξε 0-0.

Κροατία

Δεν συνέχισαν τα θαύματα τους οι Κροάτες που αποκλείστηκαν από την Αργεντινή με 3-0. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο γνώρισαν την ήττα, σε ένα παιχνίδι που δεν τους βγήκε τίποτα και που ούτε τα μεγάλα τους αστέρια ήταν καλά. Θέλουν τώρα το χάλκινο μετάλλιο για να ολοκληρώσουν μια ονειρεμένη μουντιαλική τετραετία, καθώς το 2018 είχαν φτάσει έως τον τελικό του θεσμού. Δεν αποκλείεται το ροτέισον από τον κόουτς Ντάλιτς, ενώ ο Λούκα Μόντριτς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του σε Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Σούπερ προσφορά για τον μεγάλο τελικό

Μαρόκο

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλλία και ηττήθηκε με 2-0. Είχε ευκαιρίες, όμως η διαφορά ποιότητας τελικά ήταν εκείνη που έκρινε το ματς, όπως και η τύχη, η οποία σαφώς και δεν ήταν με το μέρος της. Θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του να ολοκληρώσει ένα υπέροχο τουρνουά, κατακτώντας ένα ιστορικής σημασίας μετάλλιο. Αποτέλεσε πάντως την πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Προγνωστικά

Παιχνίδι που λογικά οι δύο ομάδες θα ανοιχτούν και θα δούμε ωραίο θέαμα. Δεν έχουν κάτι να χάσουν και γιατί να μην προσπαθήσουν να βρουν γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos