Στοίχημα Τρίτης: Προηγούνται και πληρώνουν το 4άρι

20 Δεκεμβρίου 2022 11:23

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από το League Cup Αγγλίας, μετά το επιτυχημένο Μουντιάλ.

Επανερχόμαστε λοιπόν στην εγχώρια πραγματικότητα και εμπιστευόμαστε τα αουτσάιντερ. Οδηγός μας το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας για το συγκεκριμένο θεσμό, αλλά και η αγωνιστική τους απραξία, που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές εκπλήξεις.

Δείτε επίσης: Σούπερ προσφορά για τον μεγάλο τελικό

Απόψε διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις για το League Cup Αγγλίας. Κύκλωσα δύο παιχνίδια από το πρόγραμμα, αυτά που αγωνίζονται οι ουραγοί της Premier League. Ξεκινάμε από τη Γουλβς, που υποδέχεται την Τζίλιγχαμ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της League 2. Η αλήθεια είναι πως η τελευταία δεν εντυπωσιάζει και έχοντας πετύχει μόλις έξι γκολ σε 20 αγώνες είναι στην τελευταία θέση.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Αντίστοιχα όμως, με οκτώ γκολ σε 15 αγώνες, η Γουλβς είναι ουραγός στην Premier League. Με το μυαλό στα επερχόμενα δύσκολα παιχνίδια με Έβερτον και Γιουνάιτεντ, περιμένω ροτέισον. Άλλωστε ένας αποκλεισμός είναι λιγότερο οδυνηρός από την κακή παρουσία στο πρωτάθλημα. Επιλογή το over 0,5 των φιλοξενούμενων, αλλά και το να μη δούμε γκολ στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Είπαμε… δεν πετάνε φωτιές οι δυο τους!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos