Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός

21 Δεκεμβρίου 2022 14:37

Το Μουντιάλ 2022 τελείωσε και η Super League επιστρέφει στη δράση!

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα από το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ιωνικός - Παναθηναϊκός, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ. Πάμε να αναλύσουμε το σημερινό μας προγνωστικό ποδοσφαίρου.

Στις 21:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, αναζητώντας αντίδραση. Έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από ΠΑΟΚ (0-3) και Αστέρα Τρίπολης (1-0), ενώ σε φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ διασύρθηκε με 7-0 από τους Κρητικούς, αποτέλεσμα που προκάλεσε αντιδράσεις, έφερε την παραίτηση του προπονητή Σπανού, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση και έτσι ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει κανονικά.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από εκεί που σταμάτησε από τη διακοπή, καθώς επικράτησε με 3-0 του Βόλου στο Κύπελλο. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του, δε θα μπορούσε να έχει καταγράψει καλύτερη πορεία στον πρώτο γύρο. Τερμάτισε τις υποχρεώσεις του με 12 νίκες σε 13 παιχνίδια, μοναδικός αντίπαλος που του «έκοψε» πόντους ήταν ο Ολυμπιακός (1-1 στη Λεωφόρο). Τεράστιες οι διαφορές των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός έδειξε σοβαρότητα και κόντρα στον Βόλο, θέλει να συνεχίσει το τρομερό σερί του, κόντρα σε έναν Ιωνικό που απογοητεύει. Περιμένουμε ότι οι "πράσινοι" θα φτάσουν στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που το σκορ δεν θα ξεφύγει, κρατάμε το 2 & Under 3,5 σε απόδοση 2.08.

Δείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos