Στοίχημα Πέμπτης: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

22 Δεκεμβρίου 2022 14:13

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Μάντσεστερ Σίτι

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ηττήθηκε με 2-1 από την Μπρέντφορντ εντός έδρας με γκολ στο 90+8’ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Άρσεναλ έμεινε στο -5 από την κορυφή. Χρειαζόταν τη διακοπή η ομάδα του Γκουαρδιόλα, καθώς περνούσε φάση παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Στο φιλικό που έδωσε το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Χιρόνα, πήρε άνετη νίκη με 2-0, χωρίς πάντως να «βγάλει μάτια». Συνέχισε από εκεί που είχε αφήσει ο Χάαλαντ, βρίσκοντας δίχτυα στο 18’ για το δεύτερο γκολ της Σίτι. Το 1-0 είχε πετύχει από το πέμπτο λεπτό ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Λίγες μέρες μετά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανακοινώθηκε κι επίσημα η ανανέωση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι το 2025.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Λίβερπουλ

Περνά μια δύσκολη σεζόν, αρκετά χαμηλότερα από εκεί που περίμεναν οι φίλοι της μετά την περσινή χρονιά. Μια νίκη με 3-1 επί της Σάουθαμπτον έφερε καλό κλείσιμο πριν τη διακοπή του Μουντιάλ, με τη Λίβερπουλ στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Οι «κόκκινοι» συμμετείχαν στο φιλικό τουρνουά Dubai Super Cup, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Έχασαν με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Λυών. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι ομάδες παίζουν για έναν έξτρα βαθμό και στα πέναλτι, όπου η Λυών νίκησε ξανά με 5-3. Ακολούθησε η νίκη με 4-1 επί της Μίλαν με εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ του Νούνιεζ, με την ιταλική ομάδα να κερδίζει τη μονομαχία στη διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλη κινητικότητα στα μεταγραφικά, με την απόκτηση χαφ να μπαίνει ως προτεραιότητα. Μπέλινγχαμ, Έντσο Φερνάντες και Άμραμπατ έχουν ακουστεί ως οι κορυφαίοι στόχοι για τη Λίβερπουλ. Ανανέωσε, στο μεταξύ, ο νεαρός μέσος Κέρτις Τζόουνς μέχρι το 2027.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Με αρκετούς παίκτες να έχουν γυρίσει πρόσφατα από το Μουντιάλ, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το ποια πρόσωπα θα δούμε στις εντεκάδες. Υπολογίζουμε πάντως να μη δούμε βασικούς παίκτες που οι ομάδες τους έφτασαν τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά. Πιο πολύ σαν φιλικό θα αντιμετωπίσουν το ματς οι δύο προπονητές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos