Στοίχημα Παρασκευής: Ανατολού Εφές – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

23 Δεκεμβρίου 2022 13:04

Η αναμέτρηση Ανατολού Εφές – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Ανατολού Εφές

Η Ανατολού Εφες δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι και ο Εργκίν Αταμάν επρόκειτο να ανακατέψει την…τράπουλα ακόμα περισσότερο με την επιστροφή του Λάρκιν στην δράση. Η τουρκική ομάδα έχει να νικήσει στην Ευρωλίγκα εδώ και τρεις αγωνιστικές, αφού προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε Μπασκόνια και Παρτιζάν. Πριν τον Παναθηναϊκό, η Εφες δυσκολεύτηκε κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, Τόφας, την οποία εν τελεί νίκησε με 84-76.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Μάλιστα, το παιχνίδι απέναντι στην Βαλένθια κρίθηκε στην παράταση, με το «τριφύλλι» να «πέφτει» στο 6-8 και στην 11η θέση της κατάταξης. Η αναμέτρηση απέναντι στην Εφες, πέραν από απαιτητική, είναι και το τελευταίο δυνατό τεστ πριν το ντέρμπι… «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στις 30 του μήνα. Οι «πράσινοι» θέλουν απεγνωσμένα την νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης προκριμένου να συνεχίζουν να ελπίζουν για τα πλέι-οφ.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει ούτως ή άλλως δυσκολίες στα παιχνίδια του στις θέσεις των ψηλών, έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα με την απουσία του Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο Ράντονιτς έχει στην διάθεσή του στο «5» μόνο τον Γιώργο Παπαγιάννη, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας ψηλός θα τραβήξει πολύ… κουπί στο παρκέ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos