Στοίχημα Τετάρτης: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

28 Δεκεμβρίου 2022 16:30

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Παναθηναϊκός

Για δεύτερη φορά στην σεζόν απέτυχε να πάρει το τρίποντο, μετά το 1-1 στην έδρα του Ιωνικού. Ο Μπερνάρ τον έβαλε μπροστά στο σκορ νωρίς, στο 14’, με εύκολο πλασέ στην επαναφορά έπειτα από προσπάθεια του Ιωαννίδη και απόκρουση του τερματοφύλακα. Μόλις ένα λεπτό μετά, ο Παλάσιος έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από γύρισμα του Μπερνάρ. Οι «πράσινοι» διατήρησαν την υπεροχή τους και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χουτεσιώτη να σταματά τον Ιωαννίδη στο 58’ και τον Τσέριν στο 67’. Οι ισορροπίες σιγά-σιγά άλλαζαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο ακόμα κι αν δε γίνονταν απειλητικοί. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς, κι ο Άοσμαν ισοφάρισε με γυριστό στο 84’. Πρώτη γκέλα εκτός έδρας για το «τριφύλλι», κι έτσι η διαφορά από τη δεύτερη θέση έπεσε στους έξι βαθμούς.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΟΦΗ

Δεν μπορεί να «σηκώσει κεφάλι» ο ΟΦΗ, καθώς η επιστροφή του συνδυάστηκε με ήττα. Με έναν μαγικό τρόπο, η κρητική ομάδα έχασε με 1-0 εντός έδρας από τον Ατρόμητο και παρέμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ο Ντικό είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ που απέκρουσε ο Γιαννιώτης στο 10’. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 42’ με ωραίο σουτ του Έρλινγκμαρκ. Η υπεροχή του ΟΦΗ εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κι ο Βούρος σκόραρε στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, με τη χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 64’ ο Μπιφουμά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα αριστερά, αποτυγχάνοντας εκ νέου να πετύχει την ισοφάριση για την ομάδα του. Με 21 τελικές τελείωσε το ματς το σύνολο του Νταμπράουσκας, κι όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα για να σώσει τον βαθμό. Μόλις στους δύο βαθμούς έφτασε η διαφορά από την τελευταία θέση.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, αλλά ο άσος στο 1.30 δεν παίζεται με τίποτα. Οι επιστροφές στην επίθεση θα αναζωογονήσουν τους «πράσινους», που φάνηκε ότι χρειάζονταν την ποιότητα του Σπόραρ και του Βέρμπιτς στο ματς με τον Ιωνικό. Με τον ΟΦΗ να δείχνει πως προσπαθεί να παίξει ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, ο ρυθμός μπορεί να ανοίξει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos