Στοίχημα: ΠΑΟΚ με Combo στο 2.10

07 Ιανουαρίου 2023 15:01

Γεμάτο είναι το κουπόνι του Σαββάτου (07/01) μετά από καιρό, καθώς μεσολάβησαν γιορτές, και για τους αγώνες που περιλαμβάνει προκύπτουν προγνωστικά ποδόσφαιρο με αξία.

Δράση υπάρχει και στη Σούπερ Λιγκ και η δυνατή πρόταση της ημέρας έρχεται από ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για combo επιλογή για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. Ακολουθεί η ανάλυση μαζί με το προγνωστικό.

Πλήρωσε την άσχημη εικόνα της και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης η Λαμία. Παραμένει χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς δεν τα έχει καταφέρει στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μετράει δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες. 

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο. Έχει κερδίσει τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια του, αλλά και τα δύο από τα τρία τελευταία μακριά από το γήπεδό του. Κατάφερε να σκοράρει σε δέκα σερί αγώνες, φιλικούς και επίσημους. Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, πιο ποιοτική ομάδα από τη Λαμία και έρχεται με ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη. Του λείπει, όμως, το εύκολο γκολ στις εξόδους του στα τελευταία παιχνίδια. Θα επιλέξουμε το συνδυαστικό 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.10.

Καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα θα τα βρείτε στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos