Στοίχημα Τρίτης: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

10 Ιανουαρίου 2023 12:40

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Παναθηναϊκός

Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Εφές, Ολυμπιακός, Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός είναι βαριά άρρωστος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους «πράσινους» ν βρίσκονται σε κρίση εδώ και καιρό. Η θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού «δοκιμάζεται» μέρα με την μέρα, την στιγμή που το μπάσκετ που παίζει η ομάδα να είναι απελπιστικά μέτριο. Οι μεταγραφές – αποχωρήσεις αθλητών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, την στιγμή που στο ματς κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν τις αποδοκιμασίες, παρά την νίκη (72-71).

Δείτε επίσης: Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Φενέρμπαχτσε

Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα στην σεζόν, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη περνάει μια φάση ντεφορμαρίσματος, και κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Κόντρα στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας την προηγούμενη εβδομάδα οι Τούρκοι ήταν απογοητευτικοί (ήττα με 86-66), με τους παίκτες του Ιτούδη να αντιδρούν και να επικρατούν της Νταρουσάφακα εντός έδρας για το τουρκικό πρωτάθλημα με 95-82.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Ένα must-win παιχνίδι και για τις δύο ομάδες επρόκειτο να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι τραγική τον τελευταίο μήνα στην Ευρωλίγκα, με τους «πράσινους» να δέχονται κατά μέσο όρο 87 πόντους σε κάθε αναμέτρηση. Η επίθεση της Φενέρμπαχτσε μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού όλοι ανεξαιρέτως θέσης μπορούν να σουτάρουν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos