Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση στο "Craven Cottage" η Τσέλσι

12 Ιανουαρίου 2023 15:26

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Πέμπτης, με δράση στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και δυνατά ματς στις διοργανώσεις των Κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το αγγλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Φούλαμ - Τσέλσι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για τις μεταγραφές όλων των ελληνικών ομάδων, όπως για τις μεταγραφές ΠΑΟΚ

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Φούλαμ να υποδέχεται την Τσέλσι στις 22:00 στο "Craven Cottage". Νίκη στο Κύπελλο με 2-0 κόντρα στη Χαλ εκτός έδρας πανηγύρισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Φούλαμ, που ήταν η τέταρτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πάρει τα πάνω της και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης μετά τις τελευταίες νίκες. 

Από την άλλη η Τσέλσι βρίσκεται σε αντίθετη κατάσταση, διασύρθηκε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 και πάλι από τους Πολίτες, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα. Στη 10η θέση της βαθμολογίας οι "μπλε" με μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, έρχονται χωρίς περιθώρια λάθους στο αποψινό ματς. Έχει την παράδοση υπέρ της η Τσέλσι με επτά σερί νίκες κόντρα στη Φούλαμ, ενώ παραμένει συνολικά αήττητη στα 21 τελευταία μεταξύ τους ματς. Η παράδοση της Τσέλσι και η ανάγκη της για νίκη, σε συνδυασμό με την κομβικότατη απουσία του Μίτροβιτς για τη Φούλαμ, μας οδηγούν στο να στηρίξουμε την ομάδα του Πότερ και θα κρατήσουμε το "διπλό" σε απόδοση 2.25.

Βρείτε προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο καθημερινά στο Betarades.gr! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos