Στοίχημα Κυριακής: Τότεναμ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

15 Ιανουαρίου 2023 14:26

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Τότεναμ

Μετά από περισσότερο από δύο μήνες, η Τότεναμ κατάφερε για πρώτη φορά να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες. Ξέσπασε στο «Σέλχαρστ Παρκ», όπου διέλυσε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας και τουλάχιστον παρέμεινε σε απόσταση νίκης από την τετράδα. Ο Κέιν με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (48’, 53’) έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους πριν καν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου μετά την ανάπαυλα. Ντόχερτι (68’) και Σον (72’) πέτυχαν από ένα ακόμη τέρμα για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «σπιρουνιών». Έπειτα, ήρθε η νίκη με 1-0 απέναντι στην Πόρτσμουθ για να δώσει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του FA Cup. Πάλι ο Κέιν ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς με εξαιρετικό τελείωμα στο 50’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* για το ελληνικό πρωτάθλημα

Άρσεναλ

Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το 2023, καθώς η καλύτερη άμυνα της Premier League της έβαλε… στοπ. Η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με τη Νιουκάστλ, αφήνοντας για πρώτη φορά βαθμούς στο «Emirates» μετά από δέκα σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα. Πέρα από ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και να αξιοποιήσουν την κατοχή τους. Στο τέλος οι Λονδρέζοι αύξησαν την πίεσή τους δίχως όμως αποτέλεσμα, έχοντας, παράλληλα, παράπονα από τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο FA Cup ήρθε η πρώτη νίκη του νέου έτους, με σκορ 3-0 επί της Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο με βελτιωμένη εικόνα. Ελνένι (63’) και Ενκέτια (70’, 76’) οι σκόρερ της επικράτησης των «κανονιέρηδων», που θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στην επόμενη φάση.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Χρόνια είχε να πάει στην έδρα της μισητής αντιπάλου ως φαβορί η Άρσεναλ. Βρίσκει την Τότεναμ σε καλή κατάσταση, οπότε αναμένεται να δούμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Καλύτερη ασφαλώς η Άρσεναλ, αλλά στο «Tottenham Hotspur Stadium» έχει μόνο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos