Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες

21 Ιανουαρίου 2023 17:04

Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες ίδιου στόχου, την εξασφάλιση παραμονής στην EPL. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στο +1 από τη 18η θέση.

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan cyprus

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Από τις 4 νίκες στο Πρωτάθλημα, η 1 ήταν στο Νότιγχαμ για τον 1ο γύρο και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ από 2-0 (2-3). Τη δεδομένη στιγμή, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μία διαρκή καθοδική πορεία, που πρέπει να σταματήσουν. Μετά τη διακοπή, λόγω Μουντιάλ, μετρούν 6 ήττες σε ισάριθμα ματς, παρουσιάζοντας φοβερές δυσκολίες στο σκοράρισμα. Στα 5 εξ αυτών δεν βρήκαν καν δίχτυα...

Αν μπορεί να το αλλάξει αυτό ο νεοφερμένοςΝτάνγκοΟυαταρά (ΜΕ, Λοριάν), ο οποίος, λογικά, θα είναι διαθέσιμος, ουδείς μπορεί να το απαντήσει. Ειδικά από τηστιγμή πουοικορυφαίοιτης Μπόρνμουθ, Σολάνκι και Ταβερνίερ, απουσιάζουν. Και με αυτούς, πάντως, η Μπόρνμουθδεν έπαιρνετους απαιτούμενους βαθμούς. Η έδρα και η επιστροφήτου βασικούγκολκίπερΝέτο, από το προηγούμενο παιχνίδι, αποτελούν παράγοντες υπέρτης. Επίσης, στο πρόσφατο 2-0 από την Μπρέντφορντ, στοΛονδίνο, οι Μουρ και Μπίλινγκ έβγαλαν ποιότητα μπροστά, ασχέτως και αν δεν σκόραραν.

Από τηνάλλη, η Φόρεστέχει κακή πρόσφατη παράδοσηστοζευγάρι (0-1-4 από το 2020, ανεξαρτήτωςέδρας) και θα πρέπει να διαχειριστείτηντεράστια απουσία του βασικούγκολκίπερΧέντερσον (τραυματίας). Οιφιλοξενούμενοιέκαναν σημαντικές προσθήκες, μετον δανεισμότουΓουντ (Ε, Νιούκαστλ) και την αγοράτουΝτανίλο (Μ, Παλμέιρας), ενώ, πράγματι, στο 2-0 εντόςμετηΛέστεροιΓκιμπς-Γουάιτ και Τζόνσον υπήρξαν εξαιρετικοί και σφράγισαν το αποτέλεσμα. Η Φόρεστ βρίσκεται στο +5 από τον υποβιβασμό, όμωςεκτόςέδρας είναι από τιςχειρότερεςομάδεςτης κατηγορίας. Έωςτώρα έχει πάρει 5β. (1-2-6), με απολογισμόγκολ 2-22. Προκύπτειευκαιρία για την Μπόρνμουθ, ώστε να επιστρέψειστιςνίκες. Τοζήτημα είναι αν θα τηνεκμεταλλευτεί...

*ΙσχύουνΌροι& Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos