Στοίχημα: Μπορεί η Λάτσιο

24 Ιανουαρίου 2023 15:34

Αρκετά γεμάτο είναι το κουπόνι της Τρίτης (24/01) για τα δεδομένα της ημέρας με αγώνες που δίνουν ευκαιρίες και για στοιχημα live.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τη δυνατή πρόταση της ημέρας από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν. Η ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν.

Εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας η Λάτσιο, που επικράτησε με 1-0 απέναντι στη Μπολόνια. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (2-0) επί της Σασουόλο για το πρωτάθλημα. Η άμυνα είναι από τα δυνατά σημεία της, καθώς έχει δεχτεί 15 γκολ σε 18 αναμετρήσεις. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (1-3, από τη Σαλερνιτάνα) στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. 

Δε διανύει περίοδο φόρμας η Μίλαν, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ίντερ, στον τελικό του Σούπερ Καπ. Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Ρόμα και Λέτσε (αμφότερες με 2-2) και στο ενδιάμεσο ο αποκλεισμός στην παράταση (1-0, κ.δ 0-0), από το κύπελλο από την Τορίνο. Την "πληγώνει" η ανασταλτική λειτουργία της, αφού έχει δεχτεί εφτά γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, καθώς τα έχει καταφέρει μόλις σε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Με την ψυχολογία στα ύψη η Λάτσιο μετά τις δύο σερί νίκες της, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, απέναντι σε μια προβληματική το τελευταίο χρονικό διάστημα Μίλαν. Θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.10.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos