Tο κίνητρο και οι λύσεις της Σαουθάμπτον

04 Φεβρουαρίου 2023 15:04

Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον: Οιφιλοξενούμενοι μπαίνουνστην 22η αγωνιστικήτης Premier League από την 20ή και τελευταία θέσητης βαθμολογίας (15β., όσουςέχει και η Έβερτον πριντο ματςμετηνΆρσεναλ).

Αναλυτική παρουσίαση του bwinΑναλυτική παρουσίαση του bwin casino live l

Αντίθετα, οιΛονδρέζοι από την 8η θέση και τους 30β. γνωρίζουν, ουσιαστικά, πως πιοψηλάείναι δύσκολο να φτάσουν, ενώτο να εμπλακούνμε τα κάτωκλιμάκια του πίνακα αποτελείδυστοπία. Αυτό, βέβαια, δενσημαίνει απολύτωςτίποτα, αφούσυνολικά η Μπρέντφορντ αποτελεί καλύτερο και πιο αποτελεσματικόσύνολο.

Υπάρχει, όμως, τοκίνητρο, το οποίοφιγουράρειως παράμετρος υπέρτου αουτσάιντερ. Αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα τουκόουτςΦρανκδενέχει να αντιμετωπίσειιδιαίτερα. Από τηνάλλη, ο Τζόουνςδενείναι βέβαιο πως θα διαθέτειστην προεπιλογήτούςκομβικούςΝτζενεπό (ΜΕ) και Γουόκερ-Πίτερς (Α). Ωστόσο, πλέον, οι «Άγιοι» έχουν πολύ ποιοτικότερορόστερ, σεσχέσημε πριντιςμεταγραφές. Οι προσθήκεςτωνΣουλεμανά (ΜΕ) και Ονουάτσου (Ε), δεδομένα, θα δώσουνφρεσκάδα και τρεξίματα

Μόλις μπειενεργάστο rotation ο Όρτσιτς (MΕ), θα προσφέρειγκολ και εμπειρία. Ο γκολκίπερ Μπαζουνού αρχίζει να αποτελεί παράγοντα στηνάμυνα της Σαουθάμπτον, η οποία δενήταν τόσοεύκολος αντίπαλοςστα ημιτελικάτου EFL Cup για τηΝιούκαστλ και ας έχασε 2 φορές. Αναμένεται ακόμα πιοδυνατήστα επόμενα παιχνίδια. Στην προκειμένη περίπτωση θα πονταριστεί, σεημίχρονο και τελικόξεχωριστά. Η Μπρέντφορντδεν αποτελείτομεγαθήριο που θα τηντρομάξει, ενώ και η πρόσφατη παράδοσηκρίνεται απολύτωςμοιρασμένη (3-2-2 υπέρτωνΛονδρέζων από το 2009).

*ΙσχύουνΌροι&Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos