Αμφίροππος αγώνας με το βλέμμα στα γκολ

07 Φεβρουαρίου 2023 13:19

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του ποδοσφαιρικού κουπονιού η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Γιουβέντους.

Η τιμωρία των Γιουβεντίνων έφεραν τις δύο ομάδες κοντά στην βαθμολογία, αλλά αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο για την σημερινή αναμέτρηση είναι η γηπεδούχος, καθώς επιθυμεί να μαζέψει το συντομότερο τους βαθμούς για την σωτηρία της.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό» από το Λέτσε, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-2. Ήταν τυχερή καθώς μπόρεσε και αξιοποίησε τις δύο ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα και να προηγηθεί με 0-2 στο 20ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 23ο, αλλά η άμυνα της Σαλερνιτάνα δεν τους έδωσε άλλα «δικαιώματα» και ο αγώνας τελείωσε με το σκορ αυτό.

Μια νίκη που της έδωσε μια ακόμη βαθμολογική ανάσα και πλέον η απόσταση που την χωρίζει από την 18η Βερόνα και την ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 8 βαθμούς. Μια διαφορά που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ασφαλείας, ακόμη και αν μένει ακόμη σχεδόν ένας γύρος για την λήξη του πρωταθλήματος. Αρκεί η Σαλερνιτάνα να μπορεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά της στον πίνακα. Είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Γκιόμπερ,Φεντερίκο Φάσιο και Πασκουάλε Ματζόκι, όπως και ο μέσος Ματζόρε.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της.

 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετά την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών, ο μόνος αντικειμενικός στόχος και ταυτόχρονα η μοναδική διέξοδος για την Ευρώπη της Γιουβέντους αποτελεί πλέον ο θεσμός του Κυπέλλου. Και ίσως για αυτό είδαμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή που παρακολουθούσαμε από την ανακοίνωση της τιμωρίας και μετά. Κέρδισε με 1-0 την Λάτσιο και μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή της, αλλά τουλάχιστον είχε την εικόνα μιας ομάδας που ξέρει και μπορεί να διεκδικήσει.

Εκμεταλλευόμενη σαφώς και το ότι οι Λατσιάλι δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την συνέχεια στο Κύπελλο, μπόρεσε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μειώσει σημαντικά τις απειλές που δέχτηκε από την αντίπαλό της. και το γκολ που πέτυχε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε ικανό να της δώσει τη νίκη. Και έτσι και έγινε. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι τραυματίες μέσοι Νταουντά Πίτερς, Μοχάμεντ Ιχατάρεν και Πογκμπά, όπως και ο επιθετικός Αρκάντιους Μίλικ.

Στατιστικά Στοιχήματος:N/G οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σαλερνιτάνα είναι η ομάδα με το ισχυρότερο κίνητρο. Αλλά από την άλλη η Γιουβέντους είναι αυτή με την εμπειρία και την ποιότητα. Αρκεί να αποφασίσει να την βγάλει στο τερέν. Αναμένεται αμφίρροπος αγώνας, με τις δύο αντιπάλους να είναι σε θέση να σκοράρουν.  

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μέσα από τις στοιχηματικές εταιρίες Κύπρος για νόμιμο online στοίχημα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos