Να υπερασπιστεί της έδρας της στο Τελ Αβίβ

09 Φεβρουαρίου 2023 16:44

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τονΕρυθρό Αστέρα.

Η γηπεδούχος θέλει να υπερασπιστεί ή και να βελτιώσει την θέση της στις 8 πρώτες της λίγκας, ενώ ο Αστέρας θα επιχειρήσει να τελειώσει το μίνι ντεφορμάρισμά του με αγορές για pre-match και live betting μέσα από τη στοιχηματική πλατφόρμα της βετ365 για νόμιμο online στοίχημα στην Ελλάδα..

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αν και έχει την «φήμη» ότι εκτός έδρας δεν ανταποκρίνεται, αν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας Λορέντζο Μπράουν ήταν για ακόμη ένα βράδυ στον πάγκο, η Μακάμπι μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Βαλένθια με 93-94. Ακόμη και όταν βρέθηκε να χάνει με διψήφιες διαφορές, η Μακάμπι δεν το παράτησε. Και ειδικά όταν «έτρεξε» ένα δικό της σερί 6-24 στην 3η περίοδο έδειξε ότι μπορεί να φύγει με την νίκη. Και το έκανε έστω και δύσκολα και στο νήμα.

Σημασία για τους Ισραηλινούς έχει ότι πέτυχαν την 12ηνίκη στην σεζόν και τους διατήρησε στην 8η θέση. Και σήμερα έχουν την ευκαιρία να διατηρηθούν ψηλά εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και την κάμψη που παρουσιάζει ο σημερινός τους αντίπαλος Ερυθρός Αστέρας. Το ευχάριστο για την Μακάμπι είναι ότι ο Λορέντζο Μπράουν θα είναι στη διάθεση της ομάδας.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει 80 ή περισσότερους πόντους στους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες της στην Ευρωλίγκα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν πήγε καλά η «ιταλική περιοδεία» της περασμένης εβδομάδας. Ο Ερυθρός Αστέρας αν και είχε μαζί του περίπου 2.000 οπαδούς του, στο παρκέ δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα και έτσι κατέγραψε δύο ήττες. Αρχικά από την Μπολόνια και στη συνέχεια από την Ολίμπια Μιλάνο. Και αν στην Μπολόνια έχασαν μάλλον εύκολα, στο Μιλάνο προσπάθησαν να ανατρέψουν την δημιουργηθήσα κατάσταση και το -16 που βρέθηκαν να χάνουν.

Προς το τέλος του παιχνιδιού Μίτροβιτς και Πετρούσεφ επιχείρησαν να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά οι Ιταλοί αποδείχτηκαν ψύχραιμοι και τελικά μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με 74-68. Ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στις 10 νίκες και απομακρύνθηκε από τη διεκδίκηση μιας θέσης στην post-season. Ειδικά αν δεν μπορέσει σήμερα να φύγει με την νίκη από το Ισραήλ. Ο Χασάν Μάρτιν ταξίδεψε με την ομάδα και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει λιγότερους από 80 πόντους στους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες της στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από τη μια η ισχυρή στην έδρα της Μακάμπι και από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας που κατά τα φαινόμενα διάγει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αν οι Ισραηλινοί καταφέρουν να ελέγξουν τον ρυθμό θα έχουν τον πρώτο λόγο. Και λογικά θα τα καταφέρουν.

Να κερδίσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ με χάντικαπ -5.0.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos