Στο κυνήγι του τίτλου η Σίτι

12 Φεβρουαρίου 2023 13:43

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Πρέμιερ Λιγκη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα. Η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, ενώ η χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο Άστον Βίλαθα επιχειρήσει να συμμετάσχει σε έναν ακόμη ενδιαφέροντα αγώνα.Βρείτε όλες τις κληρώσεις τζοκερ όπως επίσης και χρήσιμα στατιστικά για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταξίδεψε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή και επέστρεψε με την ήττα με 1-0. Στο 15ο λεπτό ο Χάρυ Κέιν έκανε το 1-0και ουσιαστικά τελείωσε το ματς για τους γηπεδούχους. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες απειλές στις δύο εστίες και ειδικά η Σίτι έδειχνε ότι έχει ελλείματα ενέργειας. Και έτσι έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική απώλεια της Άρσεναλ.

Την επόμενη Τετάρτη η Σίτι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Σε περίπτωση που κερδίσει τότε μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα, γίνεται πραγματικότητα αυτό που είπε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα. Στρέφεται αποκλειστικά στο απόλυτο απωθημένο της, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος αμυντικός Μπενζαμέν Μεντί είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, οι τρεις με N/G.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Λέστερ με 2-4. Μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο – ίσως ένα από τα καλύτερα της Πρέμιερ τη φετινή σεζόν –προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. στο δεύτερο οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν την ίδια ενέργεια και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Απλώς η Λέστερ διασφάλισε την νίκη της στο 79ο λεπτό.

Θεωρητικά έχει λυμένα όλα τα θέματά της για την φετινή σεζόν. Μακριά από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά και σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό όμως δεν την κάνει διάφορη. Κάθε άλλο. Είναι σε θέση να δημιουργήσει κατάσταση σε όποιον αντίπαλο την υποτιμήσει. Και λογικά θα το επιχειρήσει και σήμερα. Ο Ντιέγκο Κάρλος δεν θα αγωνιστεί σήμερα λόγω τραυματισμού.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, οι δύο τελευταίες με N/G

ΠΡΟΤΑΣΗ: Την Τετάρτη η Σίτι θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Λονδίνο, σε έναν αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «τελικός πρωταθλήματος». Λογικά δεν θα ξοδέψει ενέργεια στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά πάλι θέλει την νίκη για να μπορέσει να κρατηθεί κοντά στους Λονδρέζους.

Να κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι και να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos