Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λαμία

13 Φεβρουαρίου 2023 14:24

Αν και Δευτέρα σήμερα (13/02) το πρόγραμμα είναι γεμάτο με αγώνες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και δίνουν δυνατά πάμε στοίχημα προγνωστικά.

Από τη Σούπερ Λιγκ έρχεται η στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr, για ποντάρισμα στα γκολ στην αναμέτρηση Λαμία - ΟΦΗ. Ακολουθούν η ανάλυση και η πρόταση παρακάτω.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Λεωφόρο και ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό η Λαμία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, μετά από την οδυνηρή (0-2) από τον Ιωνικό και είναι ουραγός. Η άσχημη πορεία της εξηγείται και από τα αμυντικά της προβλήματα, καθώς έχει δεχτεί 35 γκολ σε 21 ματς. Κατάφερε, πάντως, να σκοράρει στις τέσσερις (πιο πρόσφατη το 4-2 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου) από τις έξι τελευταίες εντός έδρας επίσημες αναμετρήσεις. 

Ήταν καλύτερος αλλά "κόλλησε" στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ εντός έδρας, ενώ του ακυρώθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Έχει μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία παιχνίδια (2-4-1), αυτή εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό με 2-1. Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες μακριά από την Κρήτη, με εξαίρεση το 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Λαμία, που "καίγεται" για βαθμούς και θα παίξει φουλ επίθεση, αφήνοντας κενά, όμως, στον ΟΦΗ, που έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα με αξία για όλα τα αθλήματα στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos