Κανόνια στο Europa League σε στοιχηματικές εταιρίες!

14 Φεβρουαρίου 2023 14:10

Είναι η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και έχει τη δική της αίγλη. Αίγλη που έγινε μεγαλύτερη από τη στιγμή που η κατάκτηση του τροπαίου δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και μάλιστα κατευθείαν στους ομίλους.

Ας δούμε λοιπόν πριν μπούμε στα νοκ άουτ τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση τoυ Europa League της σεζόν 2022-23.

Φαβορί με παγίδες

Η Άρσεναλ κάνει μία ονειρική χρονιά. Η ομάδα του Αρτέτα έχει καταφέρει να βγάλει τον Ιανουάριο του 2023 στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και να δίνεται πρώτο φαβορί για τον τίτλο, πάνω κι από τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική της θέση, είναι και το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά και η ψυχολογική αντοχή στα δύσκολα.

Κι αφού δίνεται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πιο δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μην δίνεται και πρώτο φαβορί για τον τίτλο στο Γιουρόπα Λιγκ με απόδοση στο 5.00.

Προσοχή όμως. Η Άρσεναλ δείχνει να έχει εξασφαλίσει το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος. Μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός τετράδας. Ως εκ τούτου, αν κρίνεται ο τίτλος αργότερα στην Αγγλία και έχει και ματς για το Γιουρόπα, δεδομένα θα δώσει βάρος εντός συνόρων. Οπότε μην βιαστείτε να πείτε ότι το 5.00 είναι υψηλή απόδοση, διότι οι μπουκ γνωρίζουν και δύσκολα κάνουν δώρεα.

Μπαρτσελόνα με αξία

Η Μπάρτσα έχει εξασφαλίσει σημαντικό προβάδισμα στην Ισπανία για τον τίτλο και μπορεί να δώσει βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι και μία διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται σπάνια, οπότε δεν θα τη δοθούν ξανά πολλές ευκαιρίες να προσθέσει κι αυτό το σημαντικό τρόπαιο στη συλλογή της. Κάπως έτσι το 5.50 στους μπλαουγκράνα είναι μία ελκυστική περίπτωση που καλά θα κάνετε να την εξετάσετε προσεκτικά.

Η αρμάδα του Τεν Χαχ

Επιτέλους στο θέατρο των ονείρων μπορούν να ονειρεύονται ξανά. Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ. Ο Τεν Χαχ ήρθε από τον Άγιαξ, καθάρισε τον Ρονάλντο, έφτιαξε τα αποδυτήρια και η Γιουνάιτεντ γίνεται πάλι ομάδα. Καλό ποδόσφαιρο, πρέσινγκ, αυτοματισμοί και κάθε μήνα γίνεται και καλύτερη. Στο 9.00 η κατάκτηση του Γιουρόπα από τους κόκκινους διαβόλους και μοιάζει κι αυτή να είναι μία καλή περίπτωση.

Σε διψήφιες αποδόσεις

Μετά την τριάδα των φαβορί ανεβαίνουμε σε αουτσάιντερ με διψήφιες αποδόσεις στις στοιχηματικεσ εταιριεσ ελλαδα. Ο Άγιαξ είναι μία τεράστια φανέλα, αλλά στην πρώτη χρονιά της μετά Τεν Χαχ εποχής δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Παίζει πάλι καλή μπάλα, αλλά δύσκολα μπορεί να πει κανείς ότι μπαίνει πάνω από τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες. Λογική λοιπόν η απόδοση στο 13.00, αλλά όχι και με τόσες πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Η μεγάλη κυρία ψάχνεται

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε ξανά με αφαίρεση στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά τουλάχιστον όχι για στημένα ματς. Δεν είναι καλή η χρονιά της γενικότερα, αφού και πριν της αφαιρεθούν οι βαθμοί δεν πάταγε καλά στο χορτάρι. Βέβαια μπορεί μέσω του Γιουρόπα μπορεί να βρει τον δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου καθώς μέσω του πρωταθλήματος αυτό είναι πλέον αδύνατον να συμβεί. Οπότε το 13.00 δεν το απορρίπτουμε και τόσο εύκολα.

Και οι υπόλοιποι μονομάχοι

Δύο ισπανικές ομάδες, η Σοσιεδάδ και η Μπέτις ακολουθούν τη Γιούβε, στο 15.00, ενώ στο 18.00 υπάρχει η Ρόμα του Μουρίνιο, η οποία πέρσι κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ. Η Φράιμπουργκ κάνει μία καλή χρονιά γενικότερα κι έρχεται στο 20.00 για να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα των φαβορί, την οποία συμπληρώνει η ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία του θεσμού, η Σεβίλλη.

Οι Σεβιγιάνοι προσφέρονται στο 25.00. Και μπορεί αυτή τη χρονιά να μην είναι τόσο ισχυροί όσο παλαιότερα, όμως έχουν το know how, κι αν φτάσουν ψηλά, τότε κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Αυτά από τον διάσημο Άρχοντας στα προγνωστικα στοιχημα μπομπεσ και τα ξαναλέμε σύντομα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos