Europa League: Σεβίλλη – Αϊντχόφεν για τους 8

16 Φεβρουαρίου 2023 12:04

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του Γιουρόπα Λιγκη Σεβίλληυποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Η γηπεδούχος και πολυνικής του θεσμού, έχει μείνει από στόχους και θέλει να περάσει το εμπόδιο των Ολλανδών και να προσθέσει άλλο ένα τρόπαιο στην συλλογή της. όχι εύκολο έργο πάντως απέναντι στην φορμαρισμένη Αϊντχόφεν.Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις από τους συντάκτες του webfreebets για το παιχνίδι της ημέρας.

ΣΕΒΙΛΛΗΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιβληθεί επί της Μαγιόρκα στην έδρα της με 2-0. Οι Σεβιγιάνοι από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργούσαν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων. Ευτύχησαν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και έκαναν το 2-0 στο 40ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησαν να ελέγξουν απλώς τον αγώνα, κάτι που κατάφεραν, έστω και αν χρεώθηκαν με πέντε κίτρινες κάρτες.

Μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κόπα Ντελ Ρέι και με την απόσταση από μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς να είναι στους 8 βαθμούς, είναι μάλλον λογικό η Σεβίλλη να ρίξει όλο το βάρος της στο Γιουρόπα. Είναι άλλωστε η διοργάνωση που της «ταιριάζει». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρκάο και οι μέσοι Χεσούς Κορόνα και Πάπου Γκόμες είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα Ν/Gστις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποδέχτηκε την Χρόνιγκεν και την κέρδισε άνετα με 6-0. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε προβλήματα στην τελική προσπάθεια και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την γηπεδούχο να έχει ένα ισχνό προβάδισμα με 1-0. Στο δεύτερο όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι παίκτες της Αϊντχόφεν ήταν πλέον καταιγιστικοί και μπόρεσαν να φτάσουν στην άνετη επικράτηση με 6-0.

Και να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου και της Φέγενορτ, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ολλανδοί είναι αδιάφοροι στην προοπτική της ευρωπαϊκής διάκρισης. Και σίγουρα μια πρόκριση επί της Σεβίλλης θα τους τονώσει το ηθικό. Ο αμυντικός Φιλίπ Μουένε και ο μέσος Ανβάρ Ελ Γκαζί είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος:Over 3.5 οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σεβίλλη είναι δυνατή και αποτελεσματική στην έδρα της, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι η Αϊντχόφεν είναι ιδιαίτερα επιθετική ομάδα και σκοράρει.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos