Στο κυνήγι της κορυφής η Σίτι

18 Φεβρουαρίου 2023 17:16

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςΠρέμιερ Λιγκη Νότιγχαμ Φόρεστυποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι.

Η γηπεδούχος έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα για την σωτηρία της και θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Από την άλλη η σίτι μπήκε και πάλι δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου μετά το «διπλό» στο Λονδίνο. Δείτε τα τελευταία προγνωστικα αγγλιασ σήμερα, όπως επίσης και αναλύσεις από τους αγώνες της Πρέμιερ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετά από μια κάκιστη εμφάνιση γνώρισε την ήττα από την Φούλαμ με 2-0. Από την αρχή της αναμέτρησης βρέθηκε σε θέση άμυνας και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό. Γκολ που δεν την αφύπνισε, αντίθετα την έκανε πιο φοβική. Η Φούλαμ συνέχισε να επιτίθεται και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό.

Κάπως έτσι σταμάτησε ένα σερί πέντε αγώνων στους οποίους η Νότιγχαμ έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς. Γεγονός που την βοήθησε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να απομακρύνει αισθητά το άγχος της παραμονής. Δύσκολη η αποστολή της σήμερα με μια ομάδα της κορυφής της βαθμολογίας, από τις οποίες έχει γνωρίσει μόνο ήττες. Δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Μπιανκονε και Νιακατέ και οι μέσοι Κουγιατέ και Γέιτς που είναι τραυματίες.

Στατιστικά Στοιχήματος:Under2.5 στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για την κατάκτηση της Πρέμιερ για την Άρσεναλ. Και η Σίτι φρόντισε να της το δείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο την περασμένη Τετάρτη στο Λονδίνο. Κέρδισε με 1-3 σε ένα ματς που ήταν η απόδειξη της κυριαρχίας της Σίτι. Πήρε το προβάδισμα εκμεταλλευόμενη ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Άρσεναλ, ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κυριάρχησε και πετυχαίνοντας δύο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης πήρε την μεγάλη νίκη.

Μια νίκη που και την έφερε πιο κοντά βαθμολογικά από την αντίπαλο της, αλλά κυρίως λειτούργησε ως ψυχολογική τόνωση στους παίκτες της για την συνέχεια. Σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον είναι στην κορυφή της Πρέμιερ – ισόβαθμη με την Άρσεναλ που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο –και λογικά θα αναζητήσει την νίκη που θα την διατηρήσει εκεί. Ο αμυντικός Στόουνς είναι η μόνη απουσία για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος λογικά θα κάνει κάποιες αλλαγές στην 11άδα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει 3 ή περισσότερα γκολ στις 3 από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σίτι έχει ήδη 14 σερί εκτός έδρας νίκες και λογικά θα πάρει και την 15η σήμερα. Ακόμη και αν συμβεί αυτό, στοιχηματικά είναι εντελώς αδιάφορο, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Αντίθετα η επιθετική της δεινότητα μπορεί να μας οδηγήσει στο σημείο του αγώνα.

Να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos