Προγνωστικα Serie A: Τορίνο – Κρεμονέζε

20 Φεβρουαρίου 2023 15:26

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςSerieA, η Τορίνουποδέχεται την Κρεμονέζε.

Η γηπεδούχος δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ και ηΚρεμονέζε δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό αναμένεται να απελευθερώσει τις ομάδες, οι οποίες χωρίς άγχος μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Ενημερωθείτε για τα σημερινά προγνωστικά ιταλίας όπως επίσης και αναλυσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

ΤΟΡΙΝΟΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ήττα από την Μίλαν με 1-0 στο τελευταίο αγώνα της Τορίνο. Όχι ακριβώς δίκαιη, καθώς η Τορίνο σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ήταν η ομάδα που είχε την μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων. Και ναι μεν κατάφερνε να απειλήσει, αλλά όχι να σκοράρει και έτσι όταν στο 61ο λεπτό οι Μιλανέζοι έκαναν το 1-0, όλα έδειχναν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Όπως και έγινε.

Αν και δεν υπήρχαν πολλές ρεαλιστικές ελπίδες, η ήττα στο Μιλάνο έδωσε ένα τέλος στις λίγες πιθανότητες που συγκέντρωνε η έξοδος στην Ευρώπη. Και με δεδομένο ότι είναι σχεδόν απίθανο να κινδυνέψει με υποβιβασμό, για το υπόλοιπο της σεζόν η Τορίνο θα αγωνιστεί χωρίς βαθμολογικό κίνητρό. Οι Λαζάρο, Πελεγρίνι και Ρίτσι είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν.

Στατιστικά Στοιχήματος:Under2.5 στιςτέσσερις τελευταίες εντός έδραςαναμετρήσεις της.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο «ρελαντί» ήττα από την Νάπολι με 3-0. Απόλυτα σύμφωνο το σκορ με την εικόνα του αγώνα. Οι επίδοξοι πρωταθλητές από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχό του και έδιναν την εντύπωση ότι μπορούσαν να πετύχουν γκολ όποτε το επιθυμούσαν. Και κάπως έτσι έγινε. Οι Ναπολιτάνοι πέτυχαν ένα στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο και γράφοντας το 3-0 βύθισαν ακόμη περισσότερο την Κρεμονέζε στον πάτο της βαθμολογίας.

Όσο ξεχωρίζει η πορεία της στο Κύπελλο, έχοντας ήδη καταφέρει να αποκλείσει μεγάλους αντιπάλους όπως Νάπολι και Ρόμα, τόσο απογοητεύει η εικόνα της στο πρωτάθλημα. Η Κρεμονέζε μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν στην SerieBκαθώς οι 11 βαθμοί απόστασης από την έξοδο από την ζώνη του υποβιβασμού δύσκολα θα καλυφθούν. Αντίθετα λογικά στην ομάδα θα σκέφτονται τους ημιτελικούς με την Φιορεντίνα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Δεν έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια αναμέτρηση που δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Και οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν πάρει απόφαση την μοίρα τους για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Και για αυτό η απόδοση του άσου δεν «παίζεται». Όσο και αν αποτυπώνει την διαφορά δυναμικότητας. Προτιμότερο το G/Gπου διπλασιάζει το ποντάρισμα.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos