Προγνωστικά Ιταλίας: Λάτσιο – Σαμπντόρια

27 Φεβρουαρίου 2023 10:20

Στον αγώνα της ημέραςπου ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςSerieA, η Λάτσιουποδέχεται την Σαμπντόρια.

Η γηπεδούχος μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ συνεχίζει την προσπάθεια για κατάληψη μιας από τις πρώτες 4 θέσεις. Και το έργο απέναντι στην απογοητευμένη και σχεδόν υποβιβασμένη Σαμπντόρια δείχνει αρκετά εύκολο. Ενημερωθείτε για τα προγνωστικά στοιχήματος στο κουπόνι και τις αναλύσεις από τα Top Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

ΛΑΤΣΙΟΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έχοντας την νίκη στον πρώτο γύρο με 1-0 στην έδρα της, στην ρεβάνς στην έδρα της Κρουζ στην Ρουμανία το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το προβάδισμα αυτό. Και αυτό ακριβώς έκανε. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με εμφανή σκοπό να «σβήσει» το ματς. Και τα κατάφερε. Το τελικό 0-0 της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερανς Λιγκ.

Για το πρωτάθλημα πέρασε άνετα από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 0-2 και διατήρησε τις ελπίδες της για κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διαφορά που την χωρίζει από την συμπολίτισσα Ρόμα και την Μίλαν παρέμεινε στους 2 βαθμούς και τα πάντα είναι ανοιχτά. Στους τραυματίες αμυντικούς Ρομανιόλι και Ράντου προστέθηκε και ο επιθετικός Πέδρο.

Στατιστικά Στοιχήματος:Ν/Gοι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άλλη μια ήττα στην έδρα της, αυτή τη φορά από την Μπολόνια με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισή ώρας παιχνιδιού και από το σημείο εκείνο και μετά προσπάθησε και έβγαλε αντίδραση. Ισοφάρισε με πέναλτι με τον Σαμπίρι στο 68ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έχασεπέναλτι 3 λεπτά αργότερα και στο 90ο λεπτό δέχτηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Και κάπως έτσι η ομάδα της Γένοβα συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη και είδε την απόσταση που την χωρίζει από την σωτηρία να αυξάνεται στους 8 βαθμούς. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και ο ψυχολογικός παράγοντας είναι αυτός που επιβαρύνει τις προσπάθειες των παικτών. Οι αμυντικοί Γκίντερ και Κόντι καθώς και ο μέσος Πουσέτο είναι τραυματίες και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Ρώμη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει σκοράρει στις τρειςαπό τις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εξαιρετικά απίθανη μοιάζει η παραμονή της Σαμπντόρια στην SerieA. δεν είναι απλώς τα βαθμολογικά περιθώρια που έχουν στερέψει, αλλά κυρίως η απόδοσή της. Λογικά δεν θα πάρει τίποτα σήμερα στην Ρώμη.

Να κερδίσει η Λάτσιο και να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos