Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο "Signal Iduna Park"

03 Μαρτίου 2023 13:08

Παρασκευή σήμερα (03/03) και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πλούσιο με αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να ποντάρετε στα ματς της ημέρας στη net bet όπου θα τα βρείτε να προσφέρονται με πλήθος αγορών.

Τραβάει τα βλέμματα το σπουδαίο παιχνίδι Ντόρτμουντ - Λειψία για την Μπουντεσλίγκα, για το οποίο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατό προγνωστικό.

Πραγματικά ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 και επί της Χόφενχαϊμ. Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη για τους Βεστφαλούς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για την προηγούμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα είχαν συντρίψει με 4-1 τη Χέρτα Βερολίνου. Ισοβαθμεί με την πρωτοπόρο Μπάγερν, ενώ είναι "πολυβόλο", ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της, όπου έχει πετύχει 13 γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Σε καμία εξ αυτών, πάντως, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 

Δεύτερη σερί επικράτηση στην Μπουντεσλίγκα για τη Λειψία, με 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, ενώ είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ, είναι στο -4 στη βαθμολογία από τη σημερινή της αντίπαλο και την Μπάγερν. Στο ενδιάμεσο είχε αναδειχτεί ισόπαλη (1-1) με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, καθώς είναι αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει 24 γκολ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο αντίπαλοι, σκοράρουν με ευκολία, ενώ έχει γκολ και η προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα επιλέξουμε Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.07.

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

 

--

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos