Απρόβλεπτες συνέπειες, αν δεν νικήσει

04 Μαρτίου 2023 15:08

Τα μεγάλα ζόρια για τηνΤσέλσισυνεχίζονται, ωστόσο ο κόουτςΠότερ παραμένειστηθέσητου. Τώρα αν αυτόείναι καλό ή κακό, θα φανείστοάμεσομέλλον. Προφανώς και η σεζόνγια τουςΛονδρέζουςέχει χαλάσει.

Τι παίζουμεσήμερα στοΤεντόγλουστοίχημα

Ίσως η διοίκηση Μπόελιθεωρεί πως αν διαφοροποιήσειτο πλάνοστηντεχνικήηγεσία τώρα, πιθανώς να φθείρειτην επόμενηλύση πουέχει κατάνου. Σεκάθε περίπτωσηοι αντοχέςστήριξηςτουΆγγλου προπονητήμειώνονται. Το παιχνίδιμετηνΛιντς, για την αγγλική Premier League, είναι καθοριστικό, διότι θα φανεί και η αντίδρασητουκόσμουτων «μπλε» ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ως σπουδαίας σημασίας κρίνεται και το επόμενο ματς, πάλιστο «Στάμφορντ Μπριτζ», μετηνΝτόρτμουντγια το Champions League. Εκεί θα χρειαστεί να ανατραπείτοεις βάροςτηςΤσέλσι 1-0, στηΓερμανία, για να έρθει η πρόκρισηστους «8». Λόγοςγια άσχημα αγωνιστικάνέα δεν μπορεί να γίνει, σεομάδα μετόσομεγάλορόστερ όπωςοιγηπεδούχοι. Άλλωστεοι περισσότεροι απόντεςείναι μακρόχρονα έξω, μεεξαίρεση περιπτώσεις όπωςτουΤιάγκοΣίλβα (Α) πουχτύπησε πρόσφατα. Από τηνάλλη, η ΛιντςτουΧάβι Γκράθια έμεινεεκτόςΚυπέλλου από τηΦούλαμ και πλέον αφοσιώνεται στοΠρωτάθλημα. Πάντως, τοντεμπούτοτουΙσπανού προπονητή (πρώηνΟλυμπιακόςΒόλου και Κέρκυρα μεταξύάλλων) κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Ουσιαστικάχωρίς προπόνηση, αφού πήρεάδεια εργασίας λίγεςώρες πριντο παιχνίδιμετη Σαουθάμπτονστο «ΈλαντΡόουντ» (έωςτηγραφειοκρατική, αυτή, εξέλιξηδενείχε καν δικαίωμα να μπειστο προπονητικόκέντρο), οδήγησετηνέα τουομάδα στην επικράτησημε 1-0. Οιφιλοξενούμενοι, αντικειμενικά, έχουνευκαιρία έστωγια τον 1β., στην κατάσταση που βρίσκεται η Τσέλσι. Από τηνάλλη, υπάρχειτόσομεγάλη πίεσηστουςγηπεδούχους, πουενδεχόμενηνέα γκέλα θα φέρει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Και στηδεδομένη αντίδρασητουκόσμου και στοκομμάτι αποφάσεων, το οποίο θα λάβει η διοίκηση. Η τιμήτου «άσου» δενλέει και πολλά πράγματα. Προτιμότερο, σαφώς, είναι το combo 1 & Over 1,5.

*ΙσχύουνΌροι&Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos