Στοίχημα: Με τα γκολ στο 2.35 στο "Γεντί Κουλέ"

05 Μαρτίου 2023 14:35

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (05/03), με σημαντικά παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα και το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την ελληνική Super League και το παιχνίδι ΟΦΗ - ΑΕΚ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

25η Αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ πήρε νίκη ψυχολογίας με 2-0 εκτός έδρας επί του Ιωνικού την προηγούμενη αγωνιστική, αφήνοντας πίσω τη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Άρη. Ανέβηκε στους 26 πόντους και έχει εξασφαλίσει την παραμονή, βρίσκεται στο +12 απ' την τελική δυάδα, δεν προλαβαίνει την εξάδα, αναζητά το κίνητρο στα τελευταία ματς της χρονιάς. 

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-0), επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική. Άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ένωση, που βρίσκεται στη 2η θέση, στο -2 από τον Παναθηναϊκό έχοντας παιχνίδι λιγότερο και με νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σήμερα στην κορυφή. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, θα παραταχθεί ωστόσο χωρίς τον Σιμάνσκι, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με το κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας, καθώς ο Πολωνός είναι «τρεχαντήρι» και καλύπτει τρύπες. Ο ΟΦΗ μπορεί να βρει ένα γκολ, παίζει εντός έδρας, θέλει μια καλή εμφάνιση σε ματς χωρίς σκοπιμότητα. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.35.

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos