Στοίχημα: Διπλή ευκαιρία με αξία στη Σούπερ Λιγκ

18 Μαρτίου 2023 15:32

Πολλές είναι οι ευκαιρίες για στοιχημα ποδοσφαιρο σήμερα Σάββατο (18/03), με συναρπαστική δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ξεκινούν τα φετινά πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό που αξίζει προσοχής από την αναμέτρηση Ατρόμητος - Ιωνικός.

Προέρχεται από εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς, καθώς είχε χάσει από ΑΕΚ (0-1) και Άρη (2-1), ενώ χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρησή του με τον Αστέρα Τρίπολης. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, έχοντας σημειώσει ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Δεν εκμεταλλεύεται την έδρα του, καθώς έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. 

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ο Ιωνικός. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες, από Παναιτωλικό (1-0), ΟΦΗ (0-2) και ΠΑΟΚ (6-0). Έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από τη Νίκαια, με 2-0 επί της Λαμίας. Αυτό  ήταν και το μοναδικό από τα πέντε τελευταία εκτός που κατάφερε να σκοράρει. Πολύ μεγάλο το κίνητρο για τον Ιωνικό που μάχεται για την παραμονή του, ενώ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα επιλέξουμε Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.95.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos