Στοίχημα: Χαμηλά το σκορ στο ντέρμπι της "OPAP Arena"

19 Μαρτίου 2023 12:26

Πλούσιο σε σπουδαία παιχνίδια είναι το κυριακάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, "Clasico" στη La Liga και δυνατά ματς στη Serie A.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία για προγνωστικα στοιχημα από το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

1η Αγωνιστική στα πλέι - οφ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, αναζητώντας αντίδραση μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε, υποχώρησε στη 2η θέση και στο -2 από τον Παναθηναϊκό. 

Από την πλευρά τους οι "πράσινοι" βρίσκονται σε αντίθετη κατάσταση, κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι από την έδρα του Ατρόμητου την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0. Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τα πέντε απ' αυτά, όπου δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Η ΑΕΚ εκτέθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η πρώτη εντός έδρας ήττα την «προσγείωσε» και ίσως την κάνει να προσεγγίσει πιο προσεκτικά το σημερινό ματς. Απ' την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός ανασταλτικά, παίζει ξεκάθαρα και για την ισοπαλία, λογικά δε θα ρισκάρει. Περιμένουμε παιχνίδι χαμηλού ρυθμού, με λίγες φάσεις, επιλέγουμε Under 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos