Με την έδρα για την έδρα

22 Μαρτίου 2023 14:43

Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας με την Παρί για το EuroCup θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες παμεστοιχιημα προτάσειςσημερα

Οιδύοομάδεςείναι ισόβαθμεςστο 10-6 και στοσημερινό παιχνίδιτηςΠάτρας θα κριθεί η ομάδα που θα πάρειτην 4η θέσηστονόμιλο και κατάσυνέπεια το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ο Προμηθέας είχεκερδίσειστον πρώτογύροστη Γαλλία, οπότεμενίκη «κλειδώνει» τηντέταρτηθέση και μπορεί να κοιτάει και παραπάνω, ενώ η Παρί αν φύγειμετο «διπλό» αποκτάεισημαντικό πλεονέκτημα για τηντετράδα, αλλάδεντηνεξασφαλίζει και μαθηματικά.

Ο Προμηθέας παίζει πολύ καλό μπάσκετεσχάτως, καθώςστα τελευταία έξι παιχνίδια έχειχάσειμόνο από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και την ασταμάτητηΤουρκΤέλεκομ. Η Ευρώπη είναι πολύψηλάστις προτεραιότητεςτων ανθρώπωντηςομάδας και θεωρώότιτοκίνητρογια τηνίκη πουδίνειτο πλεονέκτημα έδρας είναι πολύμεγάλο. Η Παρί από τηνάλληδενεντυπωσιάζειμετο μπάσκετ που παίζειτιςτελευταίες εβδομάδες. Έχει ταλέντο και ποιότητα, αλλάδεν πείθειότι μπορεί να τα καταφέρει μακριά από τογήπεδότης, έχοντας έξιήττεςστα επτάτελευταία παιχνίδια μακριά από τηνέδρα της. Θα πάωμετονάσοτουΠρομηθέα Πάτρας στοεφικτόχάντικαπ των 2.5 πόντων.

Βρείτεεδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα ΠρογνωστικάΣτοιχήματοςστοFoxbet!

Ισχύουνόροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos