Φαβορί και αουτσάιντερ από τον 10ο όμιλο

23 Μαρτίου 2023 17:49

Γράφει ο ΚωστήςΜητσέας

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα overΠοια είναι τα over τηςημέρας

Βοσνία - Ισλανδία: Ματςγια τον 10ο όμιλοτων προκριματικών, όπουδεσπόζει η πανίσχυρηΠορτογαλία. ΟπότεΒοσνία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο θα δώσουνμάχηγια τη 2η θέση και τοεισιτήριογια το Euro. Για τηνΙσλανδία φαίνεται να αποτελούνγια τα καλά παρελθόνοιμέρες πουήταν παρούσα στα τελικάμεγάλωνδιοργανώσεων. Αποτυχία στα προκριματικάτουΜουντιάλ (5η θέση πίσω από Γερμανία, Β. Μακεδονία, Ρουμανία, Αρμενία), αδιάφορη παρουσία στο Nations League (2η πίσω από Ισραήλ και μπροστά από Αλβανία, μετηΡωσία να μένειεκτόςγια τουςγνωστούςλόγους). Δενθεωρώ πως θα κάνειτην υπέρβασητώρα.

Η Βοσνία προέρχεται από την 1η θέσηστον ανταγωνιστικόόμιλομεΡουμανία, Φινλανδία και Μαυροβούνιοστο Nations League, πουτηςχάρισε και τηνάνοδοστην Α Κατηγορία (δεν ανήκειεκείρεαλιστικά). Στηρίχτηκεστηνέδρα της, όπουσημείωσε 3/3 νίκες. Παραδοσιακάδυναμώνει μπροστάστοκοινότης, η νίκηστο αποψινό ματςείναι βήμα πρόκρισης, έστωκι αν πρόκειται για την πρεμιέρα τουομίλου και θα στηριχτεί.

Σλοβακία - Λουξεμβούργο: Για τονίδιοόμιλο, βλέποντας τοζευγάρι πολλοί θα πούνε «πολλάμελίγα». Αυτάστο… παρελθόν. Ούτε η Σλοβακία είναι στα καλύτεράτης, στο πρόσφατο Nations League έμεινεστην 3η θέση πίσω από Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν, ενώτοΛουξεμβούργο φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο, διαθέτοντας παίχτες που παίζουνσε καλέςευρωπαϊκέςομάδες (πχ ο γκολκίπερΜόριςτηςΟυνιόνΣεν-Ζιλουάζ και ο χαφ ΜπαρέιροτηςΜάιντς). Ίσως και να υπάρχει λαθάκιστοσετ, θα πάωσε επιφυλακτικό ποντάρισμα πάνωστο αουτσάιντερ.

Βρείτεεδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos