Δεν είναι... πρωταπριλιάτικο αστείο το 8.00 του «Λέβα»

01 Απριλίου 2023 13:48

Μετάτηνίκημε 2-1 επί τηςΡεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει... καπαρώσειτο πρωτάθλημα στηνΙσπανία. Χαρακτηριστικό αυτού πωςτο να κατακτήσουντοντίτλοοι Μαδριλένοι προσφέρεται πλέονσε απόδοση 20.00. Δώδεκα βαθμοίείναι αυτοί, δεν καλύπτονται τόσοεύκολα, σεισάριθμες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Δεςεδώτοπρόγραμμα Play off 2023 off 2023

Λίγα λόγια για τηγηπεδούχο. Έχει απολογισμό 13 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές, έναν λιγότερο από όσους απέχει από τη «σωτηρία». Προχώρησεσενέα αλλαγήτεχνικού (3η φετινή) και η αλήθεια είναι πως ο Μπεκασέσε αποτελείελπιδοφόρα λύση. Ο Αργεντίνοςτεχνικόςείχεξεχωρίσειμετοσυμπαγέςσύνολο πουείχεφτιάξειστηΝτεφένσα Χουστίσια. Υπέγραψεδιετέςσυμβόλαιο, συνεπώς περισσότεροστην επόμενησεζόνείναι η στόχευσήτου, δενομίζουμε πολλοί να ελπίζουνσε παραμονή ακόμα στηνΈλτσε. Τολογικόσενάριοείναι να τορίξειστηνάμυνα, μπας και αποσπάσειθετικό αποτέλεσμα.

Στοστρατόπεδοτων Καταλανών επικρατείευφορία, ουδείς πλέονθυμάται ιδιαίτερα τονευρωπαϊκό αποκλεισμό. Μάλιστα υπάρχει και η πιθανότητα τουνταμπλ, τηνερχόμενηΤετάρτη η ομάδα τουΤσάβι υποδέχεται τηΡεάλ, μεστόχο να υπερασπιστείτο 1-0 πουκέρδισεμέσα στο «Μπερναμπέου», στον πρώτοημιτελικότουΚυπέλλου. Πάντως, θα παραταχθείμεσημαντικές απουσίες, κυρίωςστοδημιουργικόσκέλος. Ο χαφ ΦρένκιντεΓιονγκ, οιεξτρέμΝτεμπελέ, Ραφίνια και φυσικά ο πολύτιμοςΠέδρι, αποτελούν πολύσημαντικέςελλείψειςγια τονΤσάβι.

Οπότε, το βάρος πέφτειστονΡόμπερτΛεβαντόβσκι, ο οποίος αφενόςθέλει να διατηρηθείστηνκορυφήτου πίνακα τωνσκόρερτης La Liga (15 τέρματα, ακολουθούνΟυνάλμε 13 και Χοσέλου, Άσπας, Μπόρχα Ιγκλέσιας, με 12) κι αφετέρου να σκοράρει έπειτα από 1,5 μήνα. Εξάλλου, στο πρωτάθλημα «βρήκεδίχτυα» μόνομία φοράστα 6 τελευταία, «φτωχός» απολογισμόςγια τις επιδόσειςτουΠολωνού. Τοστοιχείο αυτόσεσυνδυασμόμετοότι η ουραγόςΕλτσε θα κλειστείστα καρέτης και λογικά η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει αρκετάφάουλ, ή θα απειλήσειγενικότερα από στατικέςφάσεις, κάνουν αρκετά πιθανό να σκοράρει ο Πολωνόςμεκεφαλιά, ειδικό που προσφέρεται σε πολύ καλή -ενισχυμένη*- απόδοση.

Βρείτεεδώ: Έλα στο telegramΈλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία μεένα κλικ»

Διαβάστε περισσότερα ΠρογνωστικάΣτοιχήματοςστοFoxbet!

* Ισχύουνόροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos