Ότι θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει…

08 Απριλίου 2023 17:15

Γράφει ο ΚωστήςΜητσέας

Δεύτερο κολλητό ραντεβού των δύο ομάδων. Την Τρίτη ο… Δαυίδ (Φράιμπουργκ) έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον… Γολιάθ (Μπάγερν) για το Κύπελλο. Σπουδαία επιτυχία για τη Φράιμπουργκ, μεγαλώνει την αξία της το ότι σημειώθηκε στο Μόναχο, αλλά και πως χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Άλλο ματςτοσημερινό που αφοράτο πρωτάθλημα. Άλλωστεοι Βαυαροί τα τελευταία χρόνια φαίνεται να μηνδίνουν πολλήσημασία στοΚύπελλο. Αντίθετα μετην Μπουντεσλίγκα, όπου απέδειξαν και την προηγούμενη αγωνιστικήστο υποτιθέμενοντέρμπι μετηνΝτόρτμουντ πωςκάνουνότιθέλουν, όπουθέλουν, όποτετοθέλουν… Επίσης, η Φράιμπουργκζορίζεται μετις ΤΟΡ ομάδες. Θα βρεικι αλλούτους βαθμούς πουχρειάζεται στημάχη πουδίνειγια να διατηρηθείστηντετράδα.

Για τους Βαυαρούς ακολουθεί μεσοβδόμαδα το παιχνίδι-πρόκληση με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν τους παίρνει να αφοσιωθούν εκεί, καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Περιμένω μία μορφή αντίδρασης-απάντησης σήμερα, έστω κι αν αμυντικά δεν πείθουν. Η επίθεση να είναι καλά, αυτή θα τους ξελασπώσει πάλι. Το διπλό μαζί με το Over 2,5 (όχι απαραίτητα να σκοράρει μόνο αυτή) ξεπερνάει τον διπλασιασμό και θα μπει στο παιχνίδι μου, τολμώντας να πάω κόντρα στον ειδικό για το γερμανικό ποδόσφαιρο, Άλκη Τσαβδαρά (τι έχω να ακούσω αν δικαιωθεί…).

Βρείτεεδώ: Έλα στο telegram του FoxbetΈλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos