Σκοράρει και η Τσέλσι

12 Απριλίου 2023 14:17

Όλο μέλι-μέλι και... τηγανίτα τίποτα χτες η Μπενφίκα, έφτανε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν απειλούσε ουσιαστικά την Ίντερ η οποία ήταν... φαρμάκι στην κόντρα κι από τη στιγμή που δεν σκόραραν οι Πορτογάλοι πήρε σπουδαία νίκη.

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διαβάστε επίσης: Αναλυτική παρουσίαση του pamestoixima online online

Η αλήθεια είναι πωςωςφίλαθλοςτης Μπαρτσελόνα δενείχα την καλύτερη άποψηγια τηΡεάλ, μέχρι να ασχοληθώ πιοενδελεχώς μαζίτης, λόγωτουρεπορτάζτης La Liga στοfoxbet. Είχα επηρεαστείκι από κάποιουςφίλουςμου και τα -υπαρκτά- πολιτικά, οικονομικά και... παντόςείδουςσκάνδαλα στα οποία είχεεμπλακείστο παρελθόν. Όμως, καθαρά αγωνιστικάμιλώντας αυτή η ομάδα βγάζεικάτι σπάνιο. Έχειμέταλλο, αυτό πουλέμε «φανέλα». Τρανή απόδειξητοότιστον προηγούμενογύροέχανεμε 2-0 στο «Άνφιλντ» στο 14' και αντί να την πάρει η κάτω βόλτα, έκανε... πλάκα γυρίζοντας το ματςσε 5-2 μέχριτο 67'! Ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα έδωσε πέρσιμετοντρόπο που απέκλεισεστα νοκάουττις ΠαρίσενΖερμέν και ΜάντσεστερΣίτι.

Φέτος παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια στοιχεία επιθετικά, εξάλλουοιίδιες προσωπικότητες υπάρχουν, με περισσότερηεμπειρία, ωστόσοστα μετόπισθενδενείναι καθόλου αξιόπιστη. ΜεεξαίρεσηίσωςτονΚουρτουά (πουκι αυτόςέχεικάνειγκέλεςσεορισμένα παιχνίδια) η υπόλοιπη ανασταλτικήλειτουργία είναι μέτρια. Κι αυτό φαίνεται κυρίωςεντός, όπου η Ρεάλ ανεβαίνει πιοψηλάκι αφήνειχώρους. Συγκεκριμένα, στα 11 από τα 15 ματςγια το πρωτάθλημα στο «Μπερναμπέου» έχειδεχτείγκολ.

Η Τσέλσι μπορεί να διανύει αποτυχημένησεζόν, ωστόσογια την περίστασηευνοείται από το παραπάνω χαρακτηριστικό. Διαθέτει ταχύτατουςμεσοεπιθετικούς, βλέποντας την πιθανήτηςενδεκάδα, οιΣτέρλινγκ, Χάβερτς, ΖοάοΦέλιξ, είναι παίκτες που μπορούν να βγουνστηνκόντρα και να απειλήσουντους Μαδριλένους. Αμυντικά θα την παρατάξει ο Λάμπαρντ, μήπως και γίνει η ζημιά. Ένα γκολ μπορούν να το πετύχουνστο «Μπερναμπέου», όπουέχουνσκοράρειφέτος πολύχειρότερεςομάδεςτηςΤσέλσι. Τώρα το πόσα θα... δεχτούνείναι άλλη υπόθεση.

Βρείτεεδώ: Έλα στο telegram του FoxbetΈλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos