O αθόρυβος «εργάτης» των 76ers

20 Απριλίου 2023 18:51

Γράφει ο L-Train

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Από τις κακές μας ημέρες η χθεσινή. Δεν πλησιάσαμε καν στην επιτυχία, με τις τρεις επιλογές να μην επιβεβαιώνονται, πάρα πολύ εύκολα κιόλας.

Διαβάστε επίσης: ΟλοκληρώσαμετηfonbetΟλοκληρώσαμετηfonbet αξιολόγησηεδώ

Εξοργιστικός Davis χθες, έπαιζε λες και έκανε αγγαρεία. Τον διέλυσε ο Tilman στη ρακέτα. Λάθος διάβασμα στις άλλες δύο επιλογές. Και με τον Vincent και με τον Gobert να παίζουν πολύ καλύτερα από αυτό που τους περίμενα. Πάμε να δούμε τις τρεις επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια.

Nets - 76ers

Κιενώόλη η άμυνα των Nets είναι προσηλωμένη πάνωστον Embiid και σεδεύτερηφάσηστον Harden, αυτός που αθόρυβα κάνειδουλειά και στα δύο πρώτα ματς, είναι ο Harris. Σκοράρειόσοχρειάζεται, μαζεύειριμπάουντ και θα πάρουμεσήμερα το over 20.5π+ριμπ. του forward των 76ers. Είχε 25π+ριμπ. στο πρώτο ματς και έφτασεστα 32π+ριμπ. στοδεύτερο. Λογικό, αφού όπως αναφέραμε και παραπάνω, η άμυνα δεν προσαρμόζεται τόσο πολύ πάνωτου, όμως αυτόςκάνεισταθεράτη "ζημιά". Δενομίζωότιοι Nets θα αφήσουντους Embiid και Harden για χάρητου Harris, αν λοιπόνείναι συνεπής και σήμερα, θα ξεπεράσειτοόριότου.

Warriors - Kings

Στην αναμέτρησηστο San Francisco θα πάμεστο under 39.5π+ασ+ριμπ. του Sabonis. Δύοσερί αγώνεςτρώει αρκετό "ξύλο" στη ρακέτα. Δενέχειτις επιδόσεις πουείχεστη regular και κυρίωςστις ασίστ. Επιθετικά, δυσκολεύεται να σκοράρει, αφού o Looney παίζει αρκετάaggresive πάνωτου. Μπορεί να μην υπάρχει ο Green απόψε, η εκτίμησήμουείναι όμωςότι θα έχει πάλιδύσκολο ματσάρισμα μετον Looney. Δενέχειξεπεράσεισε κανένα ματςτοσημερινότουόριο, οπότε θα πάμεστο under.

Clippers - Suns

Στο πρώτο ματς ο Zubac τα πήγε αρκετά καλάκόντρα στον Ayton. Στοδεύτερο παιχνίδι, οιψηλοίτων Clippers είχαν θέμα μετον Μπαχαμέζο center. Δεν αποκλείω ο Lue απόψε να παίξειμε Covington στο "5" και πιο χαμηλάσχήματα. Συνηθίζει αυτέςτις αλλαγές ο κόουτς Lue, στα Playoffs. Έτσικι αλλιώςδενείναι μεγάλοτο usage του Zubac, όσον αφοράτοσκοράρισμα, οπότε υπάρχει καλή πιθανότητα για το under 11.5π. του.

Βρείτεεδώ: Έλα στο telegram του FoxbetΈλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos