Με τα… δεύτερα η Ρόμα και το Over 2,5 στην Ανδαλουσία

27 Μαϊος 2023 13:58

Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, πλησιάζουν στο φινάλε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Ρόμα και Σεβίλλη σκέφτονται το μεταξύ τους τελικό του Γιουρόπα, ωστόσο από τα ματς του εκάστοτε πρωταθλήματος, προέκυψαν επιλογές. «Ματιές» στην ιστορική Οσέρ, αλλά και στα πολλά γκολ στη Λειψία.

211. Λειψία – Σάλκε (16:30)

Ξεκινάμε με Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου παίζεται η τελευταία αγωνιστική. Η Λειψία τερματίζει 3η ότι κι αν γίνει, και έτσι θα πάρει μέρος και τη νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αποχωρίζεται το επιθετικό στυλ, είτε αγωνίζεται με βασικούς είτε όχι. Η Σάλκε θέλει νίκη και παράλληλη μη νίκη των Στουτγάρδη και Μπόχουμ για να αποφύγει και τα μπαράζ παραμονής. Το παλεύει κάπως τις τελευταίες εβδομάδες, μετράει 3-1-2 στα 6 πιο πρόσφατα. Η μία θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει τελικού Κυπέλλου και η άλλη παίζει τη… επιβίωσή της. Καμία σκέψη για σημείο. Όλα είναι ανοιχτά, όπως θα ήταν αν ποντάραμε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι του bwin casino. Προτιμότερο το Over 3,5 που προσφέρεται στο 1.97.

249. Φιορεντίνα – Ρόμα (19:00)

Σπουδαία αναμέτρηση στην Ιταλία, με τη Φιορεντίνα να αντιμετωπίζει τη Ρόμα, σε μία μάχη ομάδων που περιμένουν τους ευρωπαϊκούς τελικούς. Η πρώτη παίζει στο Κόνφερενς (vs Γουέστ Χαμ) και η δεύτερη στο Γιουρόπα (vs Σεβίλλη). Η γηπεδούχος δεν προλαβαίνει την 7η θέση, ωστόσο μπορεί να εκμεταλλευτεί τυχόν χαλαρότητα της αντιπάλου. Είναι μάλλον κοινό μυστικό πως ο Μουρίνιο θα φρεσκάρει κατά πολύ την ομάδα του. Αυτό μας οδηγεί προς τα αριστερά, με τον άσο να βρίσκεται στο 2.22.

5017. Περιστέρι – Παναθηναϊκός (19:15)

Στο μπάσκετ και στα πλέι οφ, το Περιστέρι χάνει 2-1 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και θα επιδιώξει να ισοφαρίσει, ώστε να στείλει το ζευγάρι σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ. Δεν έπεισε στο τελευταίο ματς, έχασε 89-80, υστέρησε σε ρυθμό και ένταση. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι σοβαρός, αν δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης. Γκριγκόνις και Πονίτκα είναι οι παίκτες που ξελασπώνουν τη δεδομένη στιγμή. Θα πάμε με την παρακάτω επιλογή «1 (+10.5) & Under 168.5» (στο 2.07), θεωρώντας πως το Περιστέρι θα βγάλει αντίδραση.

253. Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)

Ποδόσφαιρο και πάλι και Ισπανία μεριά. Η Σεβίλλη περιμένει πως και πως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ρόμα, χωρίς όμως να σημαίνει πως θα αδιαφορήσει στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει επιστροφές χρήσιμων παικτών και ένα επιπλέον κίνητρο να πλησιάσει την 7η θέση. Η φιλοξενούμενη πήγε στην Ανδαλουσία χωρίς τους Μπενζεμά, Βινίσιους, Ασένσιο και Καρβαχάλ, αλλά κι αυτή σκέφτεται πως θα κρατήσει τη 2η θέση (μπροστά από την Ατλέτικο). Αφήνουμε στην άκρη τα σημεία και πάμε στο Over 2,5, που μας… κάνει και ως απόδοση (1.83).

280. Τουλούζ – Οσέρ (22:00)

Προτελευταία «στροφή» στην Α’ Γαλλίας και η Τουλούζ είναι από τις άνετες ομάδες της κατηγορίας. Κέρδισε το Κύπελλο και βγήκε στην Ευρώπη, συνεπώς παρουσιάζεται πιο χαλαρή στα τελευταία της παιχνίδια. Με 0-3-1 στα 4 πιο πρόσφατα, βρίσκει απέναντι της την Οσέρ που «καίγεται» για νίκη, ώστε να συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Βέβαια, οι επιδόσεις της φιλοξενούμενης δεν είναι ενθαρρυντικές (0-2-3 στα 5 τελευταία), ωστόσο σήμερα θα πρέπει να αντιδράσει. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, στο 3.00 το διπλό, δεν απομένει να το βάλουμε στο δελτίο μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos