«Κουκουβάγιες» ανόδου και διπλά... πρωτιάς για Κοπεγχάγη, Μίντιλαντ

29 Μαϊος 2023 12:31

Βάση τη Σκανδιναβία έχει το αποψινό κουπόνι, την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ελβετίας, αλλά και τον τελικό ανόδου από την Α' Αγγλίας.

485. Σίλκεμποργκ – Μίντιλαντ (15:00)

Ξεκινάμε από τη Δανία και τα πλέι άουτ. Προτελευταία αγωνιστική, η Σίλκεμποργκ δε διεκδικεί κάτι ουσιαστικό, μετά τις δύο σερί νίκες που πέτυχε «καθάρισε» με την παραμονή. Η Μίντιλαντ είναι πρώτη στο γκρουπ και θέλει να παραμείνει ώστε να πάει στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετρά 4 νίκες στα 5 τελευταία και με άλλη μία εξασφαλίζει το στόχο της. Ποντάρουμε στο 2.05 του διπλού.

Διαβάστε επίσης: Ρολάν Γκαρός προγνωστικά και αποδόσεις!

497. Βίμποργκ – Κοπεγχάγη (17:00)

Ίδια κατηγορία αλλά στα πλέι οφ. Διπλός ο στόχος της Βίμποργκ, καθώς με νίκη αφενός κάνει βήμα για την 3η θέση κι αφετέρου παραμένει στο «κόλπο» της δυάδας, ή και του τίτλου (ανάλογα τι θα κάνει η Νόρντζελαντ). «Τρίποντο» βέβαια θέλει και η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη, που έχει ψυχολογία μετά από 3 διαδοχικές νίκες και γεμάτο ρόστερ μετά από καιρό. Θα ποντάρουμε στο 1.70 του διπλού, με DNB.

496. Μπάρνσλεϊ – ΣέφιλντΓουένσντεϊ (17:00)

«Μονός» τελικός των πλέι οφ της Α' Αγγλίας, που διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ» κι έχει έπαθλο ένα εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ. Η Μπάρνσλεϊ έθεσε εκτός στον προηγούμενο γύρο την Μπόλτον, με συνολικό σκορ 2-1. Η Σέφιλντ έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των πλέι οφ και παρ' ότι είχε χάσει 4-0 από την Πιτέρμπορο στο πρώτο ματς, εξέπληξε άπαντες στη ρεβάνς και προκρίθηκε στα πέναλτι. Μετά από τέτοιο έπος οι «κουκουβάγιες» είναι ικανές για τα πάντα, ποντάρουμε στο 2.27 του διπλού.

499. Βασιλεία – Γκρασχόπερς (17:30)

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πάρουν την 5η θέση και καμία δεν βολεύεται με την ισοπαλία γιατί αν κερδίσει η Ζυρίχη στο δικό της ματς, θα τις προσπεράσει και θα πάρει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες παρουσιάζουν προβλήματα στην άμυνα και παράλληλα επιθετικά αποδίδουν καλά. Συνετή επιλογή το 1.80 του συνδυαστικού Over 2,5 & G/G.

518. Χαμ Καμ – Λίλεστρομ (20:15)

Κλείνουμε με σημείο από την πρώτη κατηγορία Νορβηγίας. Η Χαμ Καμ είναι σε κακή κατάσταση και προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, στις οποίες δέχτηκε συνολικά 15 γκολ! Δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας η Λίλεστρομ, ωστόσο κέρδισε και στις δύο πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, τις Βαλερένγκα (με 4-3) και Οντ (με 1-0). Έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ποντάρουμε στο 1.82 του διπλού με -0,25 ασιατικό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos