Νίκη στη δυνατή έδρας της

02 Ιουνίου 2023 16:17

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο θα δυσκολεύει ο ύπνος μας, οπότεόλο και κάποιονυχτερινό ματσάκι θα βλέπουμεμέχρι να «γλαρώσουμε».

Ένα τέτοιο ματσάκιον υπάρχει απόψεστιςμία τηνύχτα στηνΑργεντινή, ανάμεσα στηνΕστουδιάντες και την Μπαράκας Σεντράλ.

Διαβάστε επίσης:ΤηλεοπτικάΣούπερΛιγκτηςνέας σεζόν

Αναμένεται μεενδιαφέρονγια καλή μπαλίτσα, αφού πρόκειται για αναμέτρησημεταξύδύοομάδων πουείναι σε καλή κατάσταση.

Οι «φοιτητές» της Λα Πλάτα (4οι στη βαθμολογία) μετο βαρύ πρόγραμμα αφού λαμβάνουνμέροςσετρειςθεσμούς, μετά από περίπλοκες εβδομάδεςμεταξύτηςεγχώριας λίγκας και τουΚόπα Σουνταμερικάνα, πέρασαν 15 ημέρεςμε απόλυτη προσοχήστηνεγχώρια διοργάνωση. Πρώτα νίκησαν τηΒέλεζεντόςμε 2-0, μετάέφεραν ισοπαλία 1-1 εκτόςκόντρα στηνΝτιφένσα, ακολούθως πέτυχαν μια σημαντικήνίκηεντόςκόντρα στην Μπάνφιλντ, (είχεμέτρια απόδοση), για να έρθειμετάτο 4-0 στην Παραγουάη επί της Τακουαρί. Τελευταίοςτης αγώνας τουςτο 0-0 στηνΙνστιτούτο, συμπληρώνοντας έτσιένα σερί 14 αήττητων αγώνων. Σε 5 μέρεςέρχεται τοντέρμπι κορυφήςτουομίλουτηςστοΚόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στην βραζιλιάνικη Μπραγκαντίνο που θα φιλοξενήσουν.

Η Μπάρακας (16η στη βαθμολογία) που ασχολείται μόνομε τα εγχώρια, μαζίμετοκύπελλο, συμπλήρωσε 6 αήττητους αγώνες, μετελευταίοτην σπουδαία εντόςέδρας νίκη επί τηςδεύτερηςστη βαθμολογίας Σαν Λορέτζο. Ήταν ο πρώτος από αυτούςτουςτελευταίους 5 αγώνες, που αντιμετώπισεομάδα πάνω από τημέσητης βαθμολογίας. Συνεπώςμάζεψεχρήσιμους πόντους, αφούστηνειδική βαθμολογία του υποβιβασμού περνά 9 ομάδες, αλλάέχεισχετικάευμετάβλητοσυντελεστή και δενδικαιούται να εφησυχάζει. Θα τονίσω πάντωςτογεγονός πωςεκτόςέδρας είναι χωρίςνίκηστα 7 τελευταία.

Οι απουσίες εκατέρωθεν που υπάρχουν εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν, συνεπώς κρίνω πως οι πιθανότητες να κερδίσει αυτό το παιχνίδι (θα είναι το 5ο σερί εντός) η Εστουδιάντες είναι μεγάλες. Το «Χόρχε Λουίς Ίρσι» ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία πολύ δυνατή έδρα για οποιαδήποτε ομάδα, που δίνει επιπλέον ενέργεια στο «φοιτηταριό». Βασικός λόγος που ο μπουκ δίνει χαμηλά τον άσσο παρά την καλή «φορμίτσα» της Μπαράκας της οποίας θέλω να πιστεύω πως το αήττητο σερί της θα λάβει τέλος. Βέβαια ελπίζω ότι ο κόουτς των γηπεδούχων δεν θα πλακωθεί σε τίποτα ξαφνικό rotation λόγω Σουνταμερικάνα και «βρυκολακιάσουμε» νυχτιάτικα.

Ψαγμένα προγνωστικά καθημερινά στο κανάλι μας στο Telegram

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos