Στοίχημα: Προκαλεί το G/G στο 2.10 στο "La Fortaleza"

24 Ιουνίου 2023 15:32

Στοιχηματικές επιλογές με αξία προκύπτουν από τα ματς στο κουπόνι του Σαββάτου (24/06).

Φυσικά, υπάρχουν ευκαιρίες και για εκλογές στοίχημα με τον δεύτερο γύρο τους στην Ελλάδα να γίνεται αύριο. Πίσω στο αθλητικό στοίχημα, το ενδιαφέρον στρέφεται και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη δράση στην ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής να μας απασχολεί. Ξεχωρίζει, συγκεκριμένα, δυνατό προγνωστικό για την αναμέτρηση Λανούς - Ταγιέρες. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

 Από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ουνιόν Σάντα Φε, προέρχεται η Λανούς. Αυτή ήταν η τρίτη, μάλιστα, στις τέσσερις, τελευταίες αναμετρήσεις της, καθώς προηγήθηκαν αυτές απέναντι στις Μπόκα Τζούνιορς και Ιντεπεντιέντε, επίσης, με 1-1. Στο ενδιάμεσο είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς (2-3-0). Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς έχει πετύχει γκολ στους έξι από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της, με εξαίρεση την ήττα (1-0) από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στην άμυνα, όμως, καθώς δεν κράτησε αλώβητη την εστία της σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. 

 Εντυπωσιακή η πορεία της Ταγιέρες το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες φορές. Πιο πρόσφατη νίκη το 1-0 επί της Άρσεναλ Σαραντί, ενώ είχαν προηγηθεί οι επικρατήσεις επί των Αρχεντίνος Τζούνιορς (1-0), Τίγκρε (3-1) και Τσακαρίτα Τζούνιορς (2-0, για το κύπελλο Αργεντινής). Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μετά την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ, με 35 γκολ σε 20 αγώνες, 12 εκ των οποίων έχει πετύχει ο Σάντος. Σε κανένα, όμως, από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στα συγκεκριμένα ματς, πάντως, έχει χάσει μόλις μια φορά (2-2-1). 

 Περίοδο φόρμας διανύουν οι δύο ομάδες, που σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με ρυθμό, και μπορούν να πετύχουν γκολ αμφότερες. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos