Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Παλμέιρας - Μποταφόγκο

25 Ιουνίου 2023 12:18

Για ακόμη μια Κυριακή η ποδοσφαιρική δράση παραμένει αμείωτη και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές.

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Βραζιλία και Αργεντινή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φάση των ομίλων του Euro U21 αλλά και το CONCACAF Gold Cup 2023. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Βραζιλία και το μεγάλο παιχνίδι Παλμέιρας - Μποταφόγκο, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

 Στις 22:00 η Παλμέιρας υποδέχεται την Μποταφόγκο για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-0 από την Μπαΐα, ένα αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -5 από τη σημερινή της αντίπαλο, θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, εμφανίζεται πανίσχυρη εντός, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε.

 Από την πλευρά της η Μποταφόγκο έκανε το καθήκον της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κουιάμπα, της οποίας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη αλλά και η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +5 από την Παλμέιρας και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι κορυφής. Θα διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα, κόντρα στην Παλμέιρας που εμφανίζεται πανίσχυρη εντός και θέλει να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Δύο ομάδες με ποιότητα στην επίθεση, περιμένουμε ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00. 

 Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos