Στη Χέλσινμποργκ το ντέρμπι, πλησιάζει κορυφή η Βίκινγκ

24 Ιουλίου 2023 15:15

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φτωχό, ωστόσο ακόμα και έτσι το Foxbet βρίσκει επιλογές με αξία. Στην Σκανδιναβία το βάρος, χαρακτηριστικά στη Β' Σουηδίας, η Χέλσινμποργκ πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και θέλει να επιβεβαιώσει τη φόρμα της, κόντρα στην Τρέλεμποργκ που προβληματίζει τον τελευταίο καιρό.

Η Άαλεσουντ στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και η Βίκινγκ θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Διαβάστε επίσης: Θα παίξει ο ΓιάννηςΑντετοκούνμπο στοΜουντομπάσκετ;

Σίριους – Μιάλμπι (20:00)

Μεφόντοτημάχητης παραμονής, κοντράρονται Σίριους και Μιάλμπι απόψε, στην πρώτη κατηγορία τηςΣουηδίας. Η γηπεδούχος προέρχεται από σπουδαία νίκημε 2-1 επί τηςΝτέγκερφορςεκτόςέδρας, ωστόσοόταν αγωνίζεται μπροστάστοκοινότης, δεν μπορούμε να πούμεότι αποτελείκάποιοφόβητρο, μεδύονίκεςστα εφτά πιο πρόσφατα ματς. Από τηνάλλη η Μιάλμπι παρ' ότιδιαθέτειικανότητες σαν ομάδα, δεν μπορείμετίποτα να δείξεισταθερή και μοιραία αυτότηνκρατά χαμηλάστον βαθμολογικό πίνακα. Μοιρασμένοδείχνει αυτότοζευγάρωμα, αμφότερες σπάνια ξεφεύγουνστα σκορτους, συνεπώς καλύπτουν αρκετάσενάρια, τα 2-3 γκολστο 2.00.

Bίκινγκ – Άαλεσουντ (20:00)

Περνάμεστην πρώτη κατηγορία τηςΝορβηγίας, όπουδιεξάγεται ματςμεξεκάθαρο φαβορί. Η Βίκινγκ πουκυνηγάειτηδεύτερηθέση αλλά και να ροκανίσειτηδιαφορά από τηνκορυφή, υποδέχεται τηνουραγό Άαλεσουντ πουδεν μπορεί να σηκώσεικεφάλιμετίποτα. Οιγηπεδούχοι βρίσκονται σεεξαιρετική κατάσταση και μετρίποντο απόψε, θα φτάσουνστηδεύτερηθέση, μειώνοντας στους 9 βαθμούςτηδιαφορά από την πρωτοπόρο Μπόντο. Από τηνάλλη η Άαλεσουντείναι τραγική, εκτόςέδρας μετράει 7/7 ήττες και δέχεται πολύεύκολα γκολ, δείχνει ανήμπορη να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Μεσοβαρότητα η Βίκινγκ μπορεί να φτάσεισεμεγάληνίκη, θα πάμεστονσυνδυασμότουάσουμετο Over 2,5 στο 1.74.

Xέλσινμποργκ – Τρέλεμποργκ (20:00)

ΠαραμένουμεστηνΣκανδιναβία και περνάμεστο πρωτάθλημα της Β' Σουηδίας. ΣτοΝότιοκομμάτιτηςχώρας διεξάγεται τοσημαντικόντέρμπι ανάμεσα σεΧέλσινμποργκ και Τρέλεμποργκ. Μπορείοιδύοομάδες να βρίσκονται κοντάστη βαθμολογία και μάλιστα η γηπεδούχοςκάτω από τησημερινήτης αντίπαλο, ωστόσο η Χέλσινμποργκείναι άλληομάδα μετάτηδιακοπή. Συγκεκριμένα έχει πανηγυρίσειτρειςδιαδοχικέςνίκες, εν αντιθέσειμετηνΤρέλεμποργκ πουσε αυτότοδιάστημα δενέχει καταφέρει να κερδίσεικάποιοτρίποντο (0-1-2). Σε καλύτερομομέντουμοιγηπεδούχοι, δείχνουνέτοιμοι να φτάσουνσεμια ακόμηνίκη, παίζεται ο άσοςσε απόδοση 2.02.

Eπίσης:ΈλαστοtelegramΈλαστοtelegramγιαπρογνωστικά,ψαγμέναάρθρακαιπολλάταμείαμεένα«κλικ»!

ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos