Στοίχημα: Combo πρόκρισης στο 2.20 στην Τούμπα

31 Αυγούστου 2023 13:05

Οι μάχες για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη (31/08). Δυνατό προγνωστικό εντόπισε το Betarades.gr για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Χαρτς.

Πέρα από αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μεταγραφές ελληνικών και ξένων ομάδων στην ιστοσελίδα μας. Πάμε τώρα στη στοιχηματική επιλογή μας.

 

Πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ, με 2-1 επί της Κηφισιάς. Τέταρτη συνεχόμενη επικράτηση του, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Χάιντουκ (3-0) και Χαρτς (1-2) για το Κόνφερενς Λιγκ και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 3-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του, με εξαίρεση το 0-0 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας σημειώσει δέκα γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες, μάλιστα, κράτησε και το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ η Χαρτς, καθώς η ελληνική ομάδα ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε. Ακολούθησε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Σκωτίας, με 1-0 από τη Νταντί. Κέρδισε μόλις ένα, το 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον, από τα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της (1-2-3). Δεν τα πάει καλά ούτε στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει καταφέρει, πάντως, να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. 

Πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι, ενώ  είναι ανώτερη ομάδα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της Χαρτς, ενώ στην Τούμπα έχουν ρυθμό τα παιχνίδια του. Επιλέγουμε 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos