Στοίχημα: Ντέρμπι στο Μονακό με γκολ στο 2.05

22 Σεπτεμβρίου 2023 12:36

Αναμετρήσεις για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (22/09). Μπορείτε να τσεκάρετε τις βαθμολογίες για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Η επιλογή που τραβάει τα βλέμματα στα προγνωστικά του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη Λιγκ 1 και το ντέρμπι της Κυανής Ακτής Μονακό - Νις.

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Μονακό στη Λιγκ 1, ενώ προέρχεται από ισοπαλία (2-2) με τη Λοριάν. Ήταν η δεύτερη της στις πρώτες αγωνιστικές, μετά από αυτή (3-3) με τη Ναντ, ενώ πέτυχε και τρεις νίκες, κόντρα σε Κλερμόν (4-2), Στρασβούργο (3-0) και Λανς (3-0). Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της στο τρέχον πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το δύο στα δύο. Μεγάλο της "όπλο" είναι η επίθεση, καθώς διαθέτει την καλύτερη του πρωταθλήματος, με 15 γκολ σε πέντε αγώνες. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί πέντε γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές.

Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Παρί Σεν Ζερμέν η Νις. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μετά την επικράτησή της με 2-0 απέναντι στο Στρασβούργο, ενώ ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες, με τις Λιλ (1-1), Λοριάν (1-1) και Λυών (0-0). Είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας επίσημες αναμετρήσεις της, με απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία. Δεν δυσκολεύεται, μάλιστα, να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας πετύχει εφτά γκολ στα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε κανέναν εξ αυτών, ωστόσο, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα οι δύο αντίπαλοι. Δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, σκοράρουν με ευκολία, δεν είναι, όμως, το ίδιο αποτελεσματικοί και στην άμυνα. Περιμένουμε να γίνει ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Θα ποντάρουμε στο Over 3 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos