Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στην "OPAP Arena"

05 Οκτωβρίου 2023 12:48

Η προσοχή στρέφεται στις αναμετρήσεις Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ αυτή την Πέμπτη (05/10), με τη 2η αγωνιστική των ομίλων στις δύο διοργανώσεις και τέσσερις ελληνικές ομάδες να έχουν αγώνες στο πρόγραμμα.

Φυσικά, ενδιαφέρον υπάρχει και στα προγνωστικά euroleague καθώς η πρεμιέρα της είναι σήμερα. Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματική επιλογή από το Europa League και το παιχνίδι ΑΕΚ - Άγιαξ, που βλέπετε παρακάτω.

Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έρχεται η ΑΕΚ, έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τον ΟΦΗ. Στη βαθμολογία είναι στο -8 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, με ένα ματς λιγότερο. Εκπληκτικό το ξεκίνημά της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε με 2-3 επί της Μπράιτον εκτός έδρας. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις έξι από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ από αυτές τις 10 οι οχτώ έληξαν με Goal/Goal.

Ήθελε νίκη για ψυχολογία ο Άγιαξ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας απέναντι στη Βαλβάικ, τελικά το παιχνίδι διακόπηκε στο 84' λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Βάεσεν, με το σκορ στο 3-2 υπέρ του. Θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο. Είχαν προηγηθεί αρνητικά αποτελέσματα, το πιο σημαντικό το 0-4 εντός έδρας από τη Φέγενορντ, με αποτέλεσμα να είναι στο -16 από την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Στο Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε στο 3-3 με τη Μαρσέιγ εντός. Στα πέντε από τα οχτώ πιο πρόσφατα ματς του σε όλες τις διοργανώσεις μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία για το 2Χ2 κόντρα σε έναν Άγιαξ που εμφανίζεται αναξιόπιστος. Ωστόσο, οι Ολλανδοί έχουν ποιότητα και αναμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos