Στοίχημα: Κυριαρχεί στο 2.10 η Τραμπζονσπόρ

10 Νοεμβρίου 2023 12:15

Ανεβασμένοι οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (10/11) λίγο πριν ξεκινήσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση.

Πέρα από προγνωστικά Ευρωλίγκα με αξία, υπάρχουν αρκετές επιλογές για ποδοσφαιρικό στοίχημα. Το Betarades.gr εντόπισε δυνατή πρόταση από την Α' Τουρκίας και τον αγώνα Τραμπζονσπόρ - Κόνιασπορ. Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε η Τραμπζονσπόρ, τη δεύτερη που πέτυχε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της τουρκικής Σούπερ Λιγκ. Είχε προηγηθεί αυτή με 1-0 επί της Αλάνιασπορ, ενώ στο ενδιάμεσο αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) με την Καραγκιουμρούκ. Είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ εξαίρεση αποτελεί η ήττα με 2-3 από τη Ρίζεσπορ. Στις τρεις από τις προαναφερθείσες αναμετρήσεις, μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη και την εστία της. Είναι, παράλληλα, αποτελεσματική και στην επίθεση, έχοντας πετύχει έξι τέρματα στα τρία τελευταία ματς στο γήπεδό της. 

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Κόνιασπορ, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Καραγκιουμρούκ. Παρέμεινε χωρίς νίκη για έβδομο σερί ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με πιο πρόσφατη το 3-0 από την Άντανα Ντεμιρσπόρ. Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται στα εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 με την Ανκαραγκιουτσού. Ταλαιπωρείται από προβλήματα στην άμυνά της, καθώς έχει δεχτεί εννιά τέρματα στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Ακόμη, δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει συνολικά δέκα γκολ σε έντεκα αγώνες, ενώ έχει σκοράρει μια φορά στους δύο τελευταίους. 

"Ένεση" ψυχολογίας για την Τραμπζονσπόρ το σπουδαίο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε. Έχει βελτιωθεί σημαντικά στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην Κόνιασπορ, ούτε με την αντικατάσταση του προπονητή, και δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Θα επιλέξουμε Τραμπζονσπόρ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos